Α.Ε. Δικαίου – Αναγέννηση 63-73 (11η αγων. ανδρών 2009/2010)

Α.Ε. Δικαίου – Αναγέννηση 63-73 (11η αγων. ανδρών 2009/2010)

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής, απέναντι στην Αναγέννηση Ρόδου με σκορ 63-73. Οι παίχτες μας κοίταξαν στα μάτια τους αντιπάλους και το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη του την διάρκεια, μιας και καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ.

Στην αρχή του αγώνα ο Ανδρέας Σταυρόπουλος έπαιζε μόνος του απέναντι στην Αναγέννηση, πετυχαίνοντας τους 12 πρώτους πόντους της ομάδας μας! Στην συνέχεια κουράστηκε, αλλά συνέχισε το έργο του ο Γιώργος Μανώλας -που σήμερα ήταν σε δαιμονιώδη φόρμα- και σκόραρε σημαντικούς πόντους. Ο Θανάσης Μολυβιάτης οργάνωνε άριστα την επίθεση της ομάδας μας, αλλά βοηθούσε πολύ και στο σκοράρισμα. Από κοντά και ο Κώστας Πολίτης, που παρότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του, έδωσε το 100% των δυνάμεών του για να βοηθήσει την ομάδα, όπως και ο Αλέξανδρος Βόκοτας που “κατέβασε” πολλά ριμπάουντ και έπαιξε τρομερή άμυνα στον Μακρή (αφήνοντάς τον άποντο στο 3ο δεκάλεπτο), παρόλο που έπαιζε άρρωστος.

Η πιο καθοριστική φάση του παιχνιδιού έγινε 1’30” πριν το τέλος του παιχνιδιού, με το σκορ στο 60-64 : ο Θανάσης Μολυβιάτης έφυγε μόνος του στον αιφνιδιασμό και στην προσπάθειά του για λέι-απ, του έγινε φάουλ που δεν δόθηκε, έχασε το καλάθι, προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ και έμεινε εκεί πιάνοντας το χτυπημένο του πόδι. Οι αντίπαλοι πήραν το ριμπάουντ και ξεκίνησαν επίθεση, αφού οι διαιτητές αγνόησαν τους παίχτες μας, τον προπονητή και όλη την κερκίδα που φώναζαν για να σταματήσει το παιχνίδι. Αντιθέτως, δόθηκε καλάθι και φάουλ στους αντιπάλους και η διαφορά πήγε στους 7 πόντους. Στις επόμενες επιθέσεις ο Βαγγέλης Κουζουκάκης έδωσε εντολή για προσπάθειες για τρίποντα στην επίθεση και συνεχή φάουλ στην άμυνα, ελπίζοντας σε αστοχία των αντιπάλων. Αυτοί όμως ήταν εύστοχοι και πήραν την νίκη.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με….unfair-play από τον αντίπαλο κόουτς, που πήρε τάιμ-άουτ στα 2”, με την διαφορά στους 10 πόντους υπέρ της ομάδας του…..

*Με την σημερινή συμμετοχή του ο Γιάννης Αντωνόπουλος συμπλήρωσε 100 με την φανέλα της ομάδας μας, όντας ο 1ος σε συμμετοχές στην ιστορία της Α.Ε.Δικαίου.

Δεκάλεπτα: 19-20, 39-41, 49-54, 63-73

Α.Ε. Δικαίου(Κουζουκάκης): Τσιαφίτσας 4, Πολίτης 13(1), Μολυβιάτης 10, Αντωνόπουλος 4, Μανώλας 11, Βόκοτας 4, Διακαναστάσης, Σταυρόπουλος 17(2)

Αναγέννηση(Μαρκάκης): Παπανικολάου 10(2), Μερκούρης, Καμπουράκης 2, Καραγιάννης 5(1), Πουζουκάκης 16, Γερονικόλας 2, Μακρής 19(4), Μοσχής 7(1), Τσαλίκης 12(2)

Total Page Visits: 541 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.