Γίνεται “κλειστό” το ανοιχτό γήπεδο Πυλίου ;;;

Γίνεται “κλειστό” το ανοιχτό γήπεδο Πυλίου ;;;

Όταν το πρωί του Σαββάτου χτυπούσε το κινητό του αντιπροέδρου της ομάδας μας, Βησσαρίων Ζωίδη, δεν περίμενε να ακούσει στην άλλη ακρη της γραμμής τον αντιδήμαρχο κ.Νικηταρά. Πόσο μάλλον να ακούσει αυτό που του είπε εκείνος!!! Τί ήταν αυτό ? Ο κ.Νικηταράς ζήτησε από τον κ.Ζωίδη να βρεθούν στον χώρο του ανοιχτού γηπέδου Πυλίου, για μια επιτόπια αυτοψία με σκοπό να εξεταστεί το ενδεχόμενο να γίνει το γήπεδό μας κλειστό !!!!!

Πράγματι, την Δευτέρα το πρωί συναντήθηκαν, ο κ.αντιδήμαρχος συνοδευόμενος από υπαλλήλους των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κω, περιηγήθηκε στους χώρους του γηπέδου & των αποδυτηρίων, με το σημειωματάριο του να έχει….πάρει φωτιά !Ο κ.Νικηταράς δεσμεύτηκε αυτή η επίσκεψη να μην είναι….εθιμοτυπική, αλλά να έχει και συνέχεια και φυσικά -ελπίζουμε- τα λόγια να γίνουν πράξεις!

Με τις υπάρχουσες υποδομές, αν αποφασιστεί τελικώς να “κλείσει” το γήπεδο, το κόστος θα είναι σημαντικά μειωμένο, μιας και τα αποδυτήρια και κερκίδες υπάρχουν ήδη και θα είναι αρκετά εύκολα να συμπεριληφθούν στις νέες εγκαταστάσεις.

Η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή μας είναι πάγια & πολυετής ανάγκη της ομάδας μας, ώστε τα 200 περίπου παιδιά των υποδομών μας (σε Πυλί και Ζηπάρι) να μπορούν να αθλούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών…. Ας ελπίσουμε πως δεν θα είναι ακόμα μια υπόσχεση και το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα.

Total Page Visits: 519 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.