Δελτίο τύπου

Δελτίο τύπου

Δελτίο τύπου

Το Δ.Σ. της Α.Ε.Δικαίου μετά από συνάντηση με τους αθλητές του ανδρικού τμήματος, αποφάσισε να μη συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Ανδρών Δωδεκανήσου για την αγωνιστική περίοδο 2023/2024.

Ένας απόλυτα επιτυχημένος κύκλος έκλεισε, με αθλητές που ξεκίνησαν από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας και έφτασαν στην κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων Ανδρών Δωδεκανήσου -σχεδόν αποκλειστικά με γηγενείς αθλητές- και με τις συμμετοχές στην Γ΄Εθνική κατηγορία!  Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για τις συγκινήσεις και τις χαρές που προσέφεραν σε όλους μας και να τους ευχηθούμε ο,τι καλύτερο στην συνέχεια της αθλητική τους πορείας !
Είμαστε περήφανοι που οι παίχτες μας είναι περιζήτητοι στα μεταγραφικά δρώμενα, πράγμα που επιβεβαιώνει ακόμα μια φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στους κόλπους της Α.Ε. Δικαίου.
 Σε αυτά τα πλαίσια, θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε καλά τα τελευταία 30 χρόνια, μέσω των ακαδημιών μας και της παραγωγικής διαδικασίας, να στηριζόμαστε δηλαδή στα δικά μας παιδιά και να προσπαθούμε καθημερινά να μεγιστοποιούμε την απόδοσή τους στο άθλημα της καλαθοφαίρισης.
Στη νέα αγωνιστική χρονιά 2023/2004, θα συμμετάσχουμε στα πρωταθλήματα Δωδεκανήσου, των εφήβων , παίδων,  U13 (Γαλανόλευκα αστέρια) και U11 , των κορασίδων , παγκορασίδων , U14 (Γαλανόλευκα αστέρια) και U12.

 

Γραφείο τύπου Α.Ε. Δικαίου

Total Page Visits: 3937 - Today Page Visits: 14

Leave a Reply

Your email address will not be published.