Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2020 (φώτο)

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2020 (φώτο)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, έκοψε σήμερα η ομάδα μας στην καφετέρια «Rendez-vous» στο Τιγκάκι .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό χώρο –ο οποίος αποδείχτηκε μικρός-, με την πολυπληθή παρουσία των προπονητών, των αθλητών, της διοίκησης και φυσικά συγγενών των αθλητών, καθώς και φίλων της ομάδας μας.

Τυχεροί της ημέρας που βρήκαν τα 2 φλουριά (η βασιλόπιτα ήταν μια προσφορά από τον φούρνο της κας Φλώρας Παπή), ήταν η αθλήτρια των παγκορασίδων μας, Κατερίνα Χατζηγιακουμή, και ο μικρός Θεοδόσης Τριτσάρης, οι οποίοι κέρδισαν από μία δωροεπιταγή 70€ από το κατάστημα Benetton, καθώς και από ένα δώρο, επίσης από το κατάστημα Benetton.

Απόψε μας τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Κω , κα Σέβη Βλάχου, η Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακών Έργων, Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Κω, κα Κασσιώτη Γεωργία, καθώς και ο πρώην αντιδήμαρχος Κω κ. Μιχάλης Χατζηκαλύμνιος.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην αποψινή εκδήλωση, τον κ. Βασίλη Χατζηγιακουμή για την φιλοξενία, την κα Φλώρα Παπή για την προσφορά της βασιλόπιτας και το κατάστημα Benetton για τα δώρα.

Από όλη την οικογένεια της Α.Ε.Δικαίου, ευχές για καλή χρονιά με υγεία σε όλο το κόσμο !!!

 

*στο τέλος της εκδήλωσης έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, με έπαθλο ένα mountainbike. Τυχερός λαχνός το Νο 021

Click here to change this text

Total Page Visits: 785 - Today Page Visits: 1