1ο Τουρνουά Μπάσκετ Χριστουγέννων Λέρου

Με μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας τελείωσε το 1ου Τουρνουά Μπάσκετ Χριστουγέννων Λέρου, που έγινε αυτό το Σαββατοκύριακο στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Μερικιάς. Οι “μικροί” μας πέτυχαν 3 νίκες στα 3 παιχνίδια που έδωσαν, νικώντας κατά σειρά Ιπποκράτη, Πανιώνιο Γ.Σ.Σ. και Πανιώνιο Λέρου και έτσι κατέκτησαν άτυπα το τουρνουά !

Ολες οι νίκες ήταν σχετικά εύκολες (56-24 τον Ιπποκράτη, 51-26 τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ. και 58-33 τον Πανιώνιο Λέρου) και τα παιδιά ευχαριστήθηκαν την συμμετοχή τους, παίζοντας ωραίο μπάσκετ. Ο Πάρης Χατζηδαυίδ και η Κασσιανή Παπαδοπούλου είχαν στην διάθεσή τους, τους παρακάτω αθλητές :

Γιάννη Πιπέρη, Θάνο Ζωίδη, Πέτρο Λάμπρου, Χρήστο Χανή, Γιώργο Πασενίδη, Γιάννη Πασενίδη, Δημήτρη Κρητικό, Γιώργο Υδραίο, Αλέξανδρο Μάρκου, Κώστα Κασίου, Αντώνη Παπαγγελή, Χρήστο Δεπασκουάλ και Δημήτρη Δεπασκουάλ, όλοι γεννηθέντες τα έτη 1997 – 1998.

Οι άνθρωποι του τοπικού Πανιωνίου Λέρου έκαναν τα πάντα για να έχει επιτυχία το “παρθενικό” τουρνουά που διοργάνωσαν στο νεόκτιστο “στολίδι” τους, και τα κατάφεραν μια χαρά. Είχαν οργανώσει μεταφορές από το γήπεδο προς το ξενοδοχείο (και το ανάποδο) με λεωφορεία, δόθηκαν αναμνηστικά, μπλουζάκια και κύπελλα σε όλες τις ομάδες και γενικώς όλη η οργάνωση ήταν πολύ καλή ! Δυστυχώς όμως, δεν έγιναν και τα επίσημα εγκαίνια του γηπέδου, λόγω ασθένειας του δημάρχου Λέρου, στον οποίο ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Total Page Visits: 563 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.