ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – Ντάτσα 2019

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – Ντάτσα 2019

Επέστρεψε σήμερα από την Ντάτσα της Τουρκίας η αποστολή της ομάδας μας, όπου συμμετείχαμε στο «Τουρνουά Μπάσκετ Αιγαίου για την Φιλία – Ντάτσα 2019».

Σε μια ακόμα υπέροχη διοργάνωση, οι παμπαίδες μας και οι παγκορασίδες μας έδωσαν από 2 αγώνες και νικητής ήταν η φιλία, φέρνοντας τους νέους των δύο γειτονικών λαών, ακόμα πιο κοντά !!!! Αυτή ήταν η 3η φορά που η ομάδα μας ταξίδεψε στην Τουρκία (ξανά στην Ντάτσα το 2014 και στο Μαρμαρίς το 2015).

Μετά το τέλος των αγώνων, ακολούθησε η τελετή λήξης και οι απονομές, καθώς και ένα πολύ όμορφο πάρτι στο ξενοδοχείο “Adaburnu Golmar Beach Hotel”, όπου οι αθλητές και αθλήτριες των 5 ομάδων (Datca BLD , Ακαδημία Καλύμνου, Mugla BBS , ΑΕ Δικαίου , Marmaris BLD spor) έγιναν “ένα” , ξεφαντώνοντας με χορό και πολύ -Ελληνική και Τουρκική- μουσική !!!

Η ομάδα μας, ευχαριστώντας τους διοργανωτές για την πρόσκληση και την φιλοξενία, τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες τον Δήμαρχο της Ντάτσα κ.Gürsel Uçar, την διευθύντρια δημοσίων σχέσεων κυρία Özlem Caner Basaran, τον Mustafa Sarı (υπάλληλο του Δήμου που έκανε όλες τις προετοιμασίες για το τουρνουά), τον πρόεδρο αθλητισμού της Ντάτσα κ.Selçuk Yılmaz, τους προπονητές της ομάδας της Ντάτσα  Murat Karslı και  Halil GÜL, καθώς και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά !

Οι ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους , πιθανότατα για τον επόμενο Μάιο ή Ιούνιο, σε μέρος… έκπληξη!

Υ.Γ. θα ήταν μεγάλη μας παράλειψη να μην ευχαριστούμε δημοσίως για μια ακόμα φορά τους καλούς φίλους Γιώργο Χατζηκαλημέρη και Μπεϊτζέ Σελλαβτζή, για την πολύτιμη βοήθεια τους στην προετοιμασία, μετάβαση και διαμονή μας στην Ντάτσα !!!!

  • DATCA 2019 - ΝΤΑΤΣΑ (5)
  • DATCA 2019 - ΝΤΑΤΣΑ (5)
  • DATCA 2019 - ΝΤΑΤΣΑ (5)
  • DATCA 2019 - ΝΤΑΤΣΑ (5)
  • DATCA 2019 - ΝΤΑΤΣΑ (5)
Total Page Visits: 722 - Today Page Visits: 2