Η πρώτη φετινή προσθήκη – Πέτρος Λάμπρου

Με την απόκτηση / επιστροφή του Πέτρου Λάμπρου ξεκίνησε η ενίσχυση της ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και έτσι ο Δημήτρης Τζομάκας  θα έχει ένα ακόμα “εργαλείο” στην διάθεσή του, στην προσπάθεια της ομάδας μας για την υπεράσπιση του τίτλου του πρωταθλητή Δωδεκανήσου.

Ο Πέτρος μετά την κατάκτηση των πρωταθλημάτων εφήβων και ανδρών την σεζόν 2015/2016, μετακόμισε για σπουδές στην Αθήνα όπου αγωνίστηκε για 2 σεζόν στον Α.Σ.ΠΕΡΑ στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ, όπου και πανηγύρισε και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία !!!

Επέστρεψε στην Κω το προηγούμενο καλοκαίρι, όπου και αγωνίστηκε δανεικός στον Ιπποκράτη στην Α2 , συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες !!!

Είναι 21 ετών (γεν. 21/1/1998) έχει ύψος 1,98cm και αγωνίζεται στην θέση των guard. Φυσικά είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας μας και ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής Πυλίου, έχει αγωνιστεί στο παιδικό, εφηβικό και ανδρικό μας. Με την φανέλα της ομάδας μας (στο ανδρικό) έχει πετύχει 213 πόντους σε 50 συμμετοχές, ενώ έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση των πρωταθλημάτων εφήβων και ανδρών την σεζόν 2015/2016.

Καλώς όρισες Πέτρο !!!!!!!!!!!!

Total Page Visits: 613 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.