Μεγάλη επιτυχία το 1o PICK AND ROLL BEACH PARTY !!!

Μεγάλη επιτυχία το 1o PICK AND ROLL BEACH PARTY !!!

Μεγάλη επιτυχία είχε το 1o PICK AND ROLL BEACH PARTY που διοργάνωσε χτες το βράδυ η ομάδα μας στο Μαρμάρι !

Αν και λόγω καιρού άλλαξε ημέρα την τελευταία στιγμή (ήταν να γίνει το Σάββατο)πάνω από 200 άτομα έδωσαν το παρόν και διασκέδασαν, χόρεψαν και τραγούδησαν υπό το φεγγαρόφως.

Οι ετοιμασίες άρχισαν με το σούρουπο, οι πρώτες φωτιές άναψαν και μαζί το ψήσιμο και….κατανάλωση των εδεσμάτων (σουβλάκια, λουκάνικα κτλ) τα οποία έγιναν γρήγορα ανάρπαστα !!!! Ο γραμματέας του συλλόγου Κώστας Καραθωμάς έδινε τον ρυθμό με την μουσική του , ενώ ο χορός και τα παιχνίδια στην παραλία κράτησαν μέχρι μετά τα μεσάνυχτα….

Σκοπός της διοίκησης είναι αυτή να είναι μόνο η αρχή και το πάρτυ να γίνει θεσμός και να επαναλαμβάνεται κάθε καλοκαίρι….

Υ.Γ. Με το εισιτήριο (2 ευρώ) ο κάθε ένας έμπαινε σε κλήρωση για 6 ώρες δωρεάν μαθήματα wind surf, μια ευγενική προσφορά της windzone wind surf club.Τυχερό εισιτήριο είναι αυτό με το νούμερο 879 !!!

 

Το Δ.Σ. της Α.Ε.Δικαίου ευχαριστεί θερμά τις παρακάτω επιχειρήσεις για την αμέριστη υπoστήριξή τους και την προσφορά τους στην διοργάνωση του πάρτυ μας : Καρακουλάκης Α.Β.Ε.Ε.,Παγοποιεία Αλάσκα, Επιγραφές Παπανικολάου, Κρωτήρης Κώστας, Ταβέρνα Δρόσος, Καφετέρια Banana’s House, Ξενίκας Γιώργος, Γιάννης Τριτσάρης, Κασσίου Α.Ε., Ελληνική Ζυθοποιία Α.Ε., ΕΛΜΑ – ΚΩ, King Size, Καραγιάννης Νίκος, Νίκος Παναγιωτίδης, Γρηγόρης Καστελλοριζιός, Windzone Wind Surf Club, Δαυίδ Καραθωμάς (για την καλλιτεχνική επιμέλεια), Τοπικό Συμβούλιο Πυλίου

1o PICK AND ROLL BEACH PARTY Powered by Α.Ε. Δικαίου

Το 1o PICK AND ROLL BEACH PARTY Powered by Α. Δικαίου, είναι γεγονός !!!

Μια πρωτότυπη ιδέα για να διασκέδαση (υπό το φως της πανσελήνου) είχε το Δ.Σ. της ομάδας μας, διοργανώνοντας beach πάρτι το επόμενο Σαββατόβραδο (13/08/2011) στην παραλία Βαπόρι στο Μαρμάρι. Συμμετοχή για το πάρτυ μπορείτε να δηλώσετε εδώ, ενώ η γενική είσοδος είναι 2 ευρώ!

Για την διοργάνωση του πάρτι πρέπει να ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη και την προσφορά τους τις παρακάτω επιχειρήσεις :

1) Σταματάκης Χριστόδουλος, Γενικό εμπόριο – Αντιπροσωπείες, 5ο ΧΛΜ επαρχιακής οδού Κω-Χωρίων, τηλ. 2242068628

2) Τριτσάρης Ιωάννης, εμπόριο ποτών, Κως, τηλ.2242022163

3) Ξενίκας Γεώργιος

4)Κασίου Α.Ε., εμπόριο ποτών, Πυλί, τηλ. 2242041441

5) ΕΛΜΑ Κω, αρτοποιείο, Πυλί & Γρηγορίου Ε’29, τηλ. 2242041744, 2242029625

 

 

Total Page Visits: 593 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.