Τουρνουά 3on3 2014

Τουρνουά 3on3 2014

Σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Πυλίου διοργανώθηκε ένα απ’τα καλύτερα και πιο όμορφα αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού!

Η Α.Ε. Δικαίου σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΒΣ παρουσίασαν το 1ο 3on3 Ανδρών με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές (πάνω από 45 αγωνιζόμενοι)!!! Νικητές του τουρνουά ήταν οι Lambrou Team, ενώ νικητής του διαγωνισμού τριποντων ήταν ο Στέργος Τσουνάς !

Ξεχωριστή παρουσία ήταν οι “παλαίμαχοι” (Μηνάς Κιάρης, Βησσαρίων Ζωίδης, Δήμος Εψιμος, Δημήτρης Εψιμος) που για άλλη μια φορά μας τίμησαν με την παρουσία τους και όχι μόνο!! Πάνω από 20 χρόνια σε αυτά τα γήπεδα είναι κοντά στους αθλητές και προάγουν τα ιδεώδη του αθλητισμού, αλλά κυρίως, πάνω από 20 χρόνια σε αυτά τα γήπεδα διδάσκουν παιδεία!! Στο γεμάτο από πιτσιρικάδες γήπεδο Πυλίου, χτες για άλλη μια φορά πέρασαν ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό μήνυμα: “ΟΧΙ στα ναρκωτικά”

Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στο γήπεδο και στην εκδήλωσή μας ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ.Μηνάς Κιάρης, ο Πρόεδρος της ΒΙΜΕΛ κ.Σταματάκης Θάνος και η κα. Βάσω Σοφού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σώμα Σαμαρειτών – Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την παρουσία τους στο γήπεδο και την παροχή των πρώτων βοηθειών, σε όλον τον κόσμο που παρακολούθησε το τουρνουά, που μας στηρίζει με την παρουσία του σε όλους τους αγώνες και τις εκδηλώσεις της ομάδας μας και στέκεται αρωγός και συνοδοιπόρος σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για τον τοπικό, ερασιτεχνικό αθλητισμό!!

Total Page Visits: 513 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.