Συνάντηση Δ.Σ. και αντιδημάρχου κ.Νικηταρά

Συνάντηση Δ.Σ. και αντιδημάρχου κ.Νικηταρά

Χτες το βράδυ πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας και στον αντιδήμαρχο του Δήμου της Κω κ. Νικηταρά Θεοδόση.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και είχε σκοπό να ενημερωθεί το Δ.Σ. από τον κ. αντιδήμαρχο σχετικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει, για την προοπτική να μετατραπεί το ανοιχτό γήπεδο Μπάσκετ του Πυλίου σε κλειστό γήπεδο με σιδηροκατασκευή.

Η απόκτηση ενός κλειστού γυμναστηρίου είναι για το σωματείο μας ένας στόχος δεκαετιών. Η πραγματοποίηση ενός τέτοιου έργου είναι πολύ σημαντική, τόσο για τους αθλητές της Α.Ε. Δικαίου όσο και γενικότερα για το νησί μας, μιας και είναι επιτακτική ανάγκη πια για όλους η απόκτηση στεγασμένων χώρων για αθλήματα όπως το Μπάσκετ.

Στο νησί μας είναι τεράστια η έλλειψη τέτοιων χώρων μια και επί της ουσίας υπάρχει μόνο το κλειστό της Κω, το οποίο αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες των σωματείων για προπονήσεις και αγώνες.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι το έργο θα προχωρήσει και θα γίνει -επιτέλους- πραγματικότητα. Το Δ.Σ. της Α.Ε Δικαίου θα συμβάλλει με κάθε τρόπο και μέσο, προκειμένου να προχωρήσει το έργο και να έρθει το συντομότερο δυνατό η ώρα της δημοπράτησης και της κατασκευής του.

Συνάντηση Δ.Σ. και αντιδημάρχου κ.Νικηταρά

Total Page Visits: 429 - Today Page Visits: 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.