Οι απονομές στο τουρνουά “ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΣ” & “ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΝΗ” 2021

Οι απονομές στο τουρνουά “ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΣ” & “ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΝΗ” 2021

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το τουρνουά που διοργανώσαμε και φέτος, στην μνήμη της Χριστίνας Χανή και του Γιάννη Μαύρου , ελπίζοντας να μας κοιτάνε από εκεί ψηλά και να μας “κλείνουν” το μάτι από ευχαρίστηση…..

Ένα 5ήμερο όπου σχεδόν 200 μικροί αθλητές γέμισαν με παιδικές φωνές το ανοιχτό γήπεδο Πυλίου, παίζοντας μπάσκετ (που τους έλειψε τόσο πολύ εδώ και 10 μήνες), τιμώντας παράλληλα τον Γιάννη και την Χριστίνα. Όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικά συμμετοχής και μετάλλια, όπως και οι συμμετέχουσες ομάδες !

Το τουρνουά δεν θα μπορούσε να έχει αυτή την επιτυχία χωρίς την μεγάλη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Κω και του ΔΟΠΑΒΣ. Έτσι, στις βραβεύσεις προς τις φιλοξενούμενες ομάδες, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, ο Έπαρχος Κω, Γιάννης Καμπανής, η αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού, Σέβη Βλάχου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και ο πρόεδρος της κοινότητας Πυλίου, Αναστάσης Κεφαλιανός.

Ο τελευταίος απένειμε αναμνηστικό στην ομάδα του Ηρακλή 2000, ο αντιπρόεδρος της ομάδας μας Βαγγέλης Κουζούκας, απένειμε αναμνηστικό στην ομάδα του Ροδίων Αθλησις, η αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού, Σέβη Βλάχου, στον Κολοσσό Ρόδου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής στον Ξάνθο Πάτμου, ενώ ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς παρέδωσε πλακέτα στον αδερφό της Χριστίνας Χανή ενώ εκ μέρους της οικογένειας του Γιάννη Μαύρου, την παρέλαβε ο Δημήτρης Τζομάκας.

Η ομάδα μας επίσης βράβευσε τον Δήμαρχο και τον Έπαρχο Κω για στήριξη του Δήμου και της Περιφέρειας στην διεξαγωγή του τουρνουά, όπως και την γιατρό των αγώνων, Χριστίνα Βαλατσού, για την καθημερινή -αφιλοκερδή- παρουσία της σε όλο του τουρνουά.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ομάδας μας, οφείλουμε να ευχαριστούμε επίσης τον κ.Γιώργο Πίτση για την βοήθεια στις απονομές, την -πρώην αθλήτριά μας- Μαίρη Χατζηκαλύμνιου για την βοήθειά της στην γραμματεία των αγώνων, όπως επίσης και τον κ.Γιώργο Χατζηκαλημέρη για την φωτογραφική κάλυψη του τουρνουά !

Και κάποιες φώτο από το giafkasports.gr

Αντωνόπουλος Γιάννης – πρόεδρος ΑΕ Δικαίου , Χρήστος Χανής, Έπαρχος Κω Γιάννης Καμπανής, Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς
βράβευση στην γιατρό των αγώνων, Χριστίνα Βαλατσού

αναμνηστικό του Δημάρχου Κω, προς τον αδερφό της Χριστίνας, Χρήστο Χανή
ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, απονομή στον Ξάνθο Πάτμου
η αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού, Σέβη Βλάχου, απονομή στον Κολοσσό Ρόδου
Ροδίων Αθλησις
αντιπρόεδρος ΑΕ Δικαίου Βαγγέλης Κουζούκας, απένειμε αναμνηστικό στην ομάδα του Ροδίων Αθλησις
ο πρόεδρος κοινότητας Πυλίου, Αναστάσης Κεφαλιανός, απένειμε αναμνηστικό στον Ηρακλή 2000
Total Page Visits: 1442 - Today Page Visits: 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.