Ευχαριστήρια ανακοίνωση – τουρνουά υποδομών “ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΣ” & “ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΝΗ”

Ευχαριστήρια ανακοίνωση – τουρνουά υποδομών “ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΣ” & “ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΝΗ”

Με την ολοκλήρωση του τουρνουά  “Γιάννης Μαύρος” & “Χριστίνα Χανή”, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και εμείς από την πλευρά μας, όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη αυτή διοργάνωση, αυτό το -γεμάτο μπάσκετ- 5ημερο!

Πρώτα από όλους, ευχαριστούμε τις οικογένειες του Γιάννη και της Χριστίνας, που μας επιτρέπουν κάθε χρόνο να τιμούμε την μνήμη τους. Ο αδερφός της Χριστίνας, ο Χρήστος, παρακολούθησε ολόκληρο το τουρνουά και τον ευχαριστούμε για τις μουσικές επιλογές στα διαλλείματα των αγώνων !!!!

Το τουρνουά δεν θα μπορούσε να έχει αυτή την επιτυχία, χωρίς την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (φιλοξενία ομάδων), του Δήμου Κω και του ΔΟΠΑΒΣ Κω (αναμνηστικά, έντυπο υλικό, μετάλλια). Στις βραβεύσεις, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, ο Έπαρχος Κω, Γιάννης Καμπανής, η αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού, Σέβη Βλάχου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και ο πρόεδρος της κοινότητας Πυλίου, Αναστάσης Κεφαλιανός.

Ευχαριστούμε τον όμιλο ξενοδοχείων GAIA -και ιδιαίτερα την κα Ασπα και τον κ.Πάκη Χριστοδουλίδη- για την φιλοξενία των ομάδων από την Ρόδο και την Πάτμου και για όλες τις εξυπηρετήσεις που τους παρείχαν. Επίσης, ευχαριστούμε τον κ.Κώστα Γιακαλή για την φιλοξενία των δημοσιογράφων από την Ρόδο.

Τα πρακτορεία : 1) EL GRECO TOURS του κ.Κώστα Κουρούνη, 2)TRAVEL EXCHANGE του κ.Γιάννη Καμπούρη, 3) GEM TRAVEL του κ.Χρήστου Μιχαλάκη, για την δωρεάν μεταφορά των φιλοξενούμενων από και προς λιμάνι-ξενοδοχείο-γήπεδο Πυλίου.

Τους επιχειρηματίες που παραχώρησαν αφιλοκερδώς τα προϊόντα τους : Δημητρία Πη, Κασίου Σταύρος, Δαυίδ Νέσκες, Γιώργος Καρακουλάκης, Βασίλης Δρόσος, Μαλάκωνας Μιχάλης, Κώστας Καλέργης, Κατερίνα Δρόσου, Γιώργος Δρόσος και Μαρία Κασιώτη (ELMA KΩ)
 
Τον κ.Γιώργο Πίτση www.giafkasports.gr  και τον κ.Μάκη Δούβαλη 12sports.gr , για την ειδησεογραφική κάλυψη του τουρνουά, όπως επίσης και τον κ.Γιώργο Χατζηκαλημέρη για την φωτογραφική κάλυψη του τουρνουά !

Τους γιατρούς μας, Νίκο Σπύρου και Χριστίνα Βαλατσού για την καθημερινή -αφιλοκερδή- παρουσία τους σε όλους τους αγώνας (ευτυχώς ήταν αχρείαστοι !!!).  Την πρώην αθλήτριά μας Μαίρη Χατζηκαλύμνιου  (καλές σπουδές στην Θεσσαλονίκη Μαίρη !!!) για την βοήθειά της στην γραμματεία των αγώνων.

Φυσικά, ευχαριστούμε όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους στο τουρνουά και όλους τους φίλους της ομάδας μας, που με την παρουσία τους τίμησαν την μνήμη της Χριστίνας και του Γιάννη.

Ραντεβού του χρόνου!

Total Page Visits: 784 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.