Επανέναρξη αγώνων και παράταση μεταγραφών !

Επανέναρξη αγώνων και παράταση μεταγραφών !

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ συνεδρίασε σήμερα (13/1) και επιβεβαίωσε την επανέναρξη όλων των διοργανώσεων που είχαν μετατεθεί λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων που δεν είχαν διεξαχθεί στις 8-9/1 θα διεξαχθούν στις 22-23/1. Επίσης  αρχής γενομένης από τις 18/1 μπορούν να διεξάγονται  αναβληθέντες αγώνες, αλλά και φιλικοί αγώνες με διαιτητές και γραμματεία.

Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των προγραμμάτων των αγώνων, αλλά και των πρωτοκόλλων που ισχύουν για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και τα οποία θα τηρούνται αυστηρά και θα ελέγχεται η εφαρμογή τους.

Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε και η παράταση της μεταγραφικής περιόδου για χρονικό διάστημα ίσο με τη μετάθεση της αγωνιστικής δράσης, δηλαδή μέχρι τις 15/2.

Μετά την προσωρινή διακοπή, η ομάδα μας θα έχει ένα “γεμάτο” πρόγραμμα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μιας και σε 15 μέρες θα δώσει 4 αγώνες (οι 3 εντός έδρας)!

Έτσι, την επόμενη Κυριακή (23/1) θα υποδεχθούμε την Νίκη Αμαρουσίου (στο φινάλε του 1ου γύρου), στην συνέχεια (30/1) την Ελευθερία Μοσχάτου, ακολουθεί την Τετάρτη 2/2/2022 το ματς με την ΚΑΠ (έχει αναβληθεί ήδη 2 φορές λόγω κρουσμάτων) και τέλος στις 6 Φεβρουαρίου θα ταξιδέψουμε στην Πεύκη, για το ματς της 13ης αγωνιστικής

Οι δυο βδομάδες της παύσης, θα καλυφθούν στις 27/2/2022 και 27/3/2022, ημερομηνίες που -σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα- υπήρχε κενό.

Έτσι, το πρωτάθλημα αναμένεται -εκτός απροόπτου- να τελειώσει κανονικά στις 10/4/2022, όπως είχε αρχικώς σχεδιαστεί.

 

https://ae-dikaioubc.gr/fixtures-results/

 

Total Page Visits: 769 - Today Page Visits: 3

Leave a Reply

Your email address will not be published.