Ανοιχτά γήπεδα Κω, ώρα μηδέν…..

Ανοιχτά γήπεδα Κω, ώρα μηδέν…..

Δηλωσεις στην Δημοτική τηλεόραση σχετικά με τα προβλήματα των ανοιχτών γηπέδων στο Ζηπάρι, στην Καρδάμαινα και στην Κέφαλο, έκανε ο Γραμματέας της ομάδας μας Δήμος Εψιμος, ο πρόεδρος του Ηρακλή 2000 Στέργος Διακοστεφανής, ο προπονητής του Αιόλου Κεφάλου Κώστας Πολίτης, αλλά και μικροί αθλητές της ομάδας μας.

Δείτε το ρεπορτάζ (μετά το 56’00”) στο παρακάτω βίντεο:

Κως 02/02/2022

Εδώ και αρκετό καιρό τα ανοιχτά γήπεδα του νησιού μας (σε Ζηπάρι, Πυλί, Καρδάμαινα και Κέφαλο), όπου -προσπαθούν να- προπονούνται καθημερινά εκατοντάδες παιδιά των ακαδημιών της ομάδας μας, του Ηρακλή 2000 και του Αιόλου Κεφάλου, χρήζουν άμεσης παρέμβασης για την βελτίωση των συνθηκών άθλησης.

Ειδικότερα, για το ανοιχτό γήπεδο Ζηπαρίου είναι σχεδόν 3,5 χρόνια όπου αναμένουμε -τουλάχιστον- το στρώσιμο νέου τάπητα, αλλά και βελτιώσεις στον περιβάλλοντα χώρο, αλλά δεν έχει γίνει η παραμικρή εργασία…..

Έτσι, σε συνεργασία με τις ομάδες του Ηρακλή 2000 και του Αιόλου Κεφάλου, αποφασίστηκε να επιδιώξουμε μια συνάντηση με εκπροσώπους του Δήμου Κω, για να επισπευσθούν οι εργασίες στα ανοιχτά γήπεδα του νησιού μας.

Κύριε δήμαρχε κ. Νικηταρά, κυρία αντιδήμαρχε αθλητισμού κ. Βλάχου, κύριε πρόεδρε ΔΟΠΑΒΣ κ. Χατζηχριστοφή.

 

Σας αποστέλλουμε την παρούσα επιστολή για να ζητήσουμε επίσημη ενημέρωση από εσάς για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται το έργο «προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ Δήμου Κω»  που  αφορά τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ της Καρδάμαινας, της Κεφάλου και του Ζηπαρίου.

Θέλουμε επίσης να μας προσδιοριστεί το χρονοδιάγραμμα των επομένων σταδίων του έργου στο οποίο θα θέλαμε να ληφθεί υπόψιν η λειτουργία των ομάδων μας ώστε οι εργασίες να οργανωθούν σωστά, να διαρκέσουν το ελάχιστο δυνατό και να γίνουν σε χρόνο που θα προκαλέσει την μικρότερη δυνατή αναστάτωση στο πρόγραμμα των αγώνων της Τ.Ε. Ε.ΟΚ. και στα παιδιά που αθλούνται στα γήπεδα αυτά.

 

Με εκτίμηση

Τα Δ.Σ

Α.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ 2000

ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΥ

ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ

Total Page Visits: 1209 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.