Συγχαρητήρια σε ένα “δικό” μας παιδί, την Ανθή !!!!

Συγχαρητήρια σε ένα “δικό” μας παιδί, την Ανθή !!!!

Για μια ακόμα φορά μας έκανε υπερήφανους η Ανθή Χατζηγιακουμή , δείχνοντας ξανά πως ακόμα από τα τσιμεντένια γήπεδα βγαίνουν μεγάλα ταλέντα !

Έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην Εθνική ομάδα Νέων Γυναικών, συνέβαλε στην κατάκτηση της 1ης θέσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Β’ κατηγορία) που έγινε στο Κλάτοβι της Τσεχίας και παράλληλα στην άνοδο της Εθνικής μας στην Α’ κατηγορία !!!

 

Α.Ε.ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές, οι αθλητές και σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος της Α.Ε. Δικαίου Καλαθοσφαίρισης συγχαίρουμε θερμά την Ανθή Χατζηγιακουμή για τις εκπληκτικές εμφανίσεις της με την Εθνική Ομάδα Νέων Γυναικών, την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τσεχίας και την άνοδο στην Α’ κατηγορία!

Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια καθώς βλέπουμε μια δικιά μας αθλήτρια που ξεκίνησε απ’τα“ανοικτά” γήπεδα του Πυλίου και Ζηπαρίου, να κατακτά συνεχώς τα υψηλότερα διεθνή βάθρα στο γυναικείο μπάσκετ!

Ευχόμαστε ολόψυχα στην Ανθή καλή σταδιοδρομία όπου κι αν αγωνίζεται και να έχει πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής της!

Γραφείο τύπου

 

Α.Ε. Δικαίου

 

  • ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2004-2005
  • ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2006-2007
  • ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2006-2007
  • ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2006-2007, πρωταθλητές Δωδεκανήσου
Total Page Visits: 591 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.