Επιτυχημένη η επέμβαση του Αντώνη !!!

Επιτυχημένη η επέμβαση του Αντώνη !!!

Σε επιτυχημένη επέμβαση στο τραυματισμένο του γόνατο, υποβλήθηκε σήμερα ο Αντώνης !

Η 2ωρη επέμβαση κύλισε ομαλότατα και ο Αντώνης θα πάρει εξιτήριο σε 1-2 μέρες από το νοσοκομείο. Πιθανότατα την Κυριακή ή την Δευτέρα θα επιστρέψει στην Κω για ξεκούραση / ενδυνάμωση και τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσει την αποθεραπεία στο κέντρο πρόληψης, αξιολόγησης και αποθεραπείας “The Medical Project”  , στην Λάρισα.

Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕ Δικαίου είναι κοντά στον Αντώνη και του δίνει δύναμη για δουλέψει όσο χρειάζεται για την γρήγορη επάνοδό του στα παρκέ, κάνοντας αυτό που αγαπάει από μικρό παιδί, να παίζει μπάσκετ !

Αντώνη, σιδερένιος και να γυρίσεις γρήγορα κοντά μας !

Το The Medical Project αποτελεί το μοναδικό χώρο πανελλαδικά που προσφέρει ένα τόσο ευρύ φάσμα σύγχρονων υπηρεσιών υγείας, για παιδιά και ενήλικες (Κρυοθεραπεία, Biomechanics, Τεστ Αντίληψης – Fitlight Trainer, TMG (Tensiomyography), Αθλητική Διατροφή και πολλές άλλες υπηρεσίες).

O χώρος πολλαπλών δράσεων υγείας The Medical Project ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2019 στη Λάρισα από τον Κωνσταντίνο Καλαμπάκα (Φυσικοθεραπευτής), τον Δημήτριο Καραγιάννη (Φαρμακοποιός) και τον Γεώργιο Μπασδέκη (MD, PhD Ορθοπεδικός Χειρουργός) και  ενώνει τις σύγχρονες καθημερινές απαιτήσεις με την υψηλή τεχνολογία και την άρτια επιστημονική υποστήριξη. Διαδικασίες πρόληψης, αξιολόγησης και σύγχρονοι μέθοδοι επανεκπαίδευσης και αποθεραπείας, παρέχουν σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες την προοπτική εξέλιξης της κινητικής τους υγείας. Ο συνδυασμός όλων αυτών των δράσεων σε έναν χώρο, είναι μοναδικός στην Ελλάδα και αποτελεί την τελευταία εξέλιξη στον χώρο της πρόληψης σε υγιή πληθυσμό, αποθεραπείας σε αθλητικό πληθυσμό και θεραπείας σε ασθενείς.

Total Page Visits: 1177 - Today Page Visits: 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.