Επίσημη η αναβολή στο ΑΕ Δικαίου- ΚΑΠ, προς διακοπή τα πρωταθλήματα

Επίσημη η αναβολή στο ΑΕ Δικαίου- ΚΑΠ, προς διακοπή τα πρωταθλήματα

Και επίσημα αναβολή στο -εξ αναβολής- παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στην ΚΑΠ.

Το ματς εκκρεμεί για την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής του ομίλου μας και είχε αρχικά οριστεί για την 5η Δεκεμβρίου. Όμως, μόλις μια μέρα πριν στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής εντοπίστηκαν 4 θετικά κρούσματα και το ματς είχε αναβληθεί. Ορίστηκε για την 5/1/2022 αλλά -δυστυχώς- τώρα είναι σειρά της ομάδας μας να “χτυπηθεί” από κρούσματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ :

“Μετά από επιβεβαιωμένα κρούσματα σε αθλήτριες και των δύο σωματείων ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΣ Νίκη Λευκάδας, για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών,της 05/01/2022αναβάλλεται.

Λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid 19 στο σωματείο ΑΕ Δικαίου, ο ορισμένος αγώνας ΑΕ Δικαίου – ΚΑΠ στις 05/01/2022 για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (3ος Όμιλος), αναβάλλεται.”

 

προς διακοπή τα πρωταθλήματα

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή συνάντηση της ΕΟΚ με τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής, με θέμα συζήτησης την ανάλυση της ραγδαίας εξέλιξης της πανδημίας του Covid 19 και τις επιπτώσεις που επιφέρει στα πρωταθλήματα.

Τον λόγο πήραν πάνω από 25 σωματεία που σχεδόν όλα (εκτός από ένα της Β.Ελλάδος) εξέφρασαν την επιθυμία για μια προσωρινή διακοπή των πρωταθλημάτων, για 2-3 εβδομάδες και να συνεχιστούν από την αγωνιστική που διακόπηκαν. Χρόνος για την έγκαιρη ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων υπάρχει. Για παράδειγμα, στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής όπου αγωνίζεται η ομάδα μας, με το ισχύον πρόγραμμα ο τελευταίος αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 10 Απριλίου. Ακόμα και ένα μήνα να πάει “πίσω”, στα μέσα του Μάϊου θα έχει ολοκληρωθεί κανονικά.

Έτσι, στο αυριανό Δ.Σ. της ΕΟΚ τα μέλη της ΕΟΚ που συντόνισαν την σημερινή συνάντηση  (κ.Νικολόπουλος, κ.Ευαγγέλου, κ.Ρούμπος) θα μεταφέρουν τις ανησυχίες των σωματείων και αναμένεται να παρθεί η απόφαση για την προσωρινή διακοπή των πρωταθλημάτων Εθνικών και τοπικών κατηγορών .
Total Page Visits: 712 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.