Πανιώνιος Λέρου-Α.Ε.Δικαίου 55-56 (8η αγων.παμπαιδων 2009/2010)

Με 2 στις 2 νίκες επέστεψαν από την Λέρο οι παίδες και οι παμπαίδες της ομάδας μας, το Σάββατο.

Το ταξίδι ήταν μια μικρή Οδύσσεια, μιας και το δρομολόγιο είχε ως εξής : Μαστιχάρι – Κάλυμνος με την “παντόφλα”, από εκεί ταξί για Μασούρι, επιβίβαση σε καϊκι για Λέρο και εκεί περίμεναν οι άνθρωποι του Πανιωνίου που βοήθησαν στην μεταφορά των παιδιών στο γήπεδο. Ο κακός καιρός επηρέασε όλους τους παίχτες που υπέφεραν από ναυτία….

Στο παιχνίδι των παμπαίδων με καλή άμυνα και αιφνιδιασμούς πήραμε από την αρχή μια διαφορά στο σκορ (έφτασε το +16), αλλά οι τραυματισμοί των Κροτήρη & Δρόσου, έδωσαν την ευκαιρία στον Πανιώνιο να πλησιάσει στο σκορ. Οι “μικροί” μας όμως άντεξαν μέχρι το τέλος και πήραν μια σπουδαία νίκη με 55-56. Καλύτεροι για την ομάδα μας οι Χάρης Παπανικολάου, Πάρης Κροτήρης και Μιχάλης Δρόσος. Ηταν η 2η νίκη σε 2 αγώνες για τους παμπαίδες που έφτασαν στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Στους παίδες το ματς φάνηκε από την αρχή πως….έγερνε προς την πλευρά μας, μιας και πήραμε από την αρχή διαφορά, με τους Καλή & Κοντογιάννη να “κατεβάζουν” όλα τα ριμπάουντ, και τους Χοχλαστό – Ζωίδη να εκτελούν στην επίθεση. Το τελικό 47-71 δείχνει την εύκολη νίκη της ομάδας μας. Με την νίκη αυτή η ομάδα μας “σκαρφάλωσε” στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Πανιωνίου Λέρου για την άψογη φιλοξενία και για το γήπεδο -πραγματικό στολίδι- που κάτι αντίστοιχο μακάρι να αποκτήσουμε κάποτε και εμείς στον Δήμο μας………………..

 

Total Page Visits: 554 - Today Page Visits: 3

Leave a Reply

Your email address will not be published.