Πρωταθλητές Δωδεκανήσου το λύκειο Ζηπαρίου !!!

Απίστευτη πορεία για το λύκειο Ζηπαρίου, που σήμερα ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια ομάδα στο σχολικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου !!!!

 

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του λυκείου Ζηπαριου –και οι 12 είναι αθλητές της ομάδας μας– που σήμερα νίκησαν 47-31 στην “τέντα” το λύκειο Ιαλυσού, και ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου!!!!!

Πρώτα ήρθε η νίκη επί του 2ου Λυκείου Κω (πρωταθλητές Κω), μετά ήρθε η νίκη επί του Λυκείου Καλύμνου με 3ποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο του Γιάννη Τσάμπαλλα (πρωταθλητές Βορείου συγκροτήματος), ήρθε και η σημερινή νίκη που δίνει τον τίτλο του Πρωταθλητή Δωδεκανήσου στα παιδιά μας ! Τα παιδιά θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Δευτέρα 20/03/2017 την ομάδα του ΓΕΛ Νάξου.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας, αλλά και στον γυμναστή τους, Μανώλη Φραζή (πατέρα της αθλήτριας μας, Φιλοθέης Φραζή)

Γιάννης Τσάμπαλλας, Βασίλης Τσάμπαλλας, Πέτρος Καραθωμάς, Νίκος Σπανός, Βαγγέλης Δανελλάκης, Αντώνης Δρόσος, Κων/νος Κουτέας, Αντώνης Ξενίκας, Ανδρέας Χριστοφής, Νίκος Μούρας και Σταμάτης Ματθαίος.

 

 

Υ.Γ. Σκεπτόμενοι πως σχεδόν οι ίδιοι αθλητές αποτελούν και το εφηβικό μας τμήμα, είναι τόσο κρίμα πως -εξωαγωνιστικοι λόγοι και όχι ΟΛΟΚΛΗΡΑ ματς που κρίνονται στα 40′ του αγώνα- δεν επιτρέπουν στα παιδιά αυτά να υπερασπιστούν τον περσινό τίτλο πρωταθλητή εφήβων Δωδεκανήσου…….

Total Page Visits: 650 - Today Page Visits: 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.