Η 1η μέρα του τουρνουά – 6ο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΣ” & 4ο “ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΝΗ”

Η 1η μέρα του τουρνουά – 6ο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΣ” & 4ο “ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΝΗ”

Ολοκληρώθηκε η 1η μέρα του τουρνουά, το οποίο περιλάμβανε 3 αναμετρήσεις.

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε σήμερα στο ανοιχτό γήπεδο του Πυλίου για να τιμήσει την μνήμη του Γιάννη Μαύρου και της Χριστίνας Χανή, φυσικά τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα (αυστηρά 60 εμβολιασμένα άτομα -σε κάθε αγώνα- στην κερκίδα φορώντας μάσκα, αποστάσεις κτλ κτλ), αλλά και πολλοί που παρακολουθούσαν από τον δρόμο πάνω από το γήπεδο.

Σχεδόν 15 μήνες μετά το τελευταίο επίσημο παιχνίδι -άτιμε COVID- τα παιδιά όλων των ομάδων απόλαυσαν τα παιχνίδια τους και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ! Στο 1ο παιχνίδι (κορίτσια 2008-2009) η ΕΑΚΑ κέρδισε τον Ηρακλή 2000, στο 2ο (κορίτσια 2006-2007) η ομάδα μας κέρδισε την ΕΑΚΑ και στο 3ο (αγόρια 2007-2008) η ομάδα μας κέρδισε τον Ηρακλή 2000, αν και σε αυτά τα παιχνίδια το τελευταίο που μετράει είναι το αποτέλεσμα.

Σήμερα, μας τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι Κω, Σέβη Βλάχου και Παναγιώτης Αβρίθης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και ο πρόεδρος της κοινότητας Πυλίου Αναστάσιος Κεφαλιανός. Να θυμίσουμε πως το φετινό τουρνουά συνδιοργανώνεται από την ομάδας μας και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Δήμου Κω και του ΔΟΠΑΒΣ.

Total Page Visits: 2369 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.