Ξεκινά η προετοιμασία για την Γ’ Εθνική

Ξεκινά η προετοιμασία για την Γ’ Εθνική

Με τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, η προετοιμασία του ανδρικού μας για την συμμετοχή μας στην Γ’ Εθνική κατηγορία !

Έτσι, όλοι οι αθλητές μας -ανά γκρουπ 4-5 ατόμων- θα εξετάστηκαν από ιατρό για να συμπληρωθούν τα απαραίτητα έγγραφα, πριν ξεκινήσουν οι προπονήσεις στο κλειστό, από την Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου που ισχύει, αποτελεί ισχυρή σύσταση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α., να γίνει η θεώρηση/ανανέωση της Κάρτας Υγείας για όλους τους αθλητές, πριν την επιστροφή στις οργανωμένες προπονήσεις έτσι ώστε να συνοδευθεί από τη σχετική ιατρική εξέταση. Στο πλαίσιο των εξετάσεων για την Κάρτα Υγείας, στο στάδιο της λήψης ιατρικού ιστορικού και προκειμένου να ληφθεί υπόψη η ιδιαιτερότητα της περιόδου λόγω της πανδημίας COVID-19, θα συμπληρωθεί και το “έντυπο προ-αγωνιστικού ιατρικού ιστορικού αθλητών”.

Οι παίκτες του Δημήτρη Τζομάκα (που θα έχει συνεργάτη τον Γιάννη Παπούλη) θα πατήσουν στο -ολοκαίνουργιο- παρκέ του κλειστού την Δευτέρα, όπου καθημερινά θα προπονούνται εν όψη της παρθενικής μας συμμετοχής στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της ΕΟΚ, αναμένεται να γίνει και η κλήρωση των πρωταθλημάτων Εθνικών κατηγοριών, οπότε θα μάθουμε και την σειρά των αγώνων μας στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Total Page Visits: 1127 - Today Page Visits: 3

Leave a Reply

Your email address will not be published.