Έναρξη συνεργασίας με “The Medical Project”

Έναρξη συνεργασίας με “The Medical Project”

Το Δ.Σ. της Α.Ε. Δικαίου, ενόψει της συμμετοχής της ανδρικής μας ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία,  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με το κέντρο πρόληψης, αξιολόγησης και αποθεραπείας “The Medical Project”  στην Λάρισα,  σε περίπτωση -ου μη γένοιτο- τραυματισμού αθλητή μας.

Το The Medical Project αποτελεί το μοναδικό χώρο πανελλαδικά που προσφέρει ένα τόσο ευρύ φάσμα σύγχρονων υπηρεσιών υγείας, για παιδιά και ενήλικες (Κρυοθεραπεία, Biomechanics, Τεστ Αντίληψης – Fitlight Trainer, TMG (Tensiomyography), Αθλητική Διατροφή και πολλές άλλες υπηρεσίες).

O χώρος πολλαπλών δράσεων υγείας The Medical Project ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2019 στη Λάρισα από τον Κωνσταντίνο Καλαμπάκα (Φυσικοθεραπευτής), τον Δημήτριο Καραγιάννη (Φαρμακοποιός) και τον Γεώργιο Μπασδέκη (MD, PhD Ορθοπεδικός Χειρουργός) και  ενώνει τις σύγχρονες καθημερινές απαιτήσεις με την υψηλή τεχνολογία και την άρτια επιστημονική υποστήριξη. Διαδικασίες πρόληψης, αξιολόγησης και σύγχρονοι μέθοδοι επανεκπαίδευσης και αποθεραπείας, παρέχουν σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες την προοπτική εξέλιξης της κινητικής τους υγείας.Ο συνδυασμός όλων αυτών των δράσεων σε έναν χώρο, είναι μοναδικός στην Ελλάδα και αποτελεί την τελευταία εξέλιξη στον χώρο της πρόληψης σε υγιή πληθυσμό, αποθεραπείας σε αθλητικό πληθυσμό και θεραπείας σε ασθενείς.

 

 

Total Page Visits: 1213 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.