Ευχαριστήριο για το τουρνουά της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ και του ΓΙΑΝΝΗ

Ευχαριστήριο για το τουρνουά της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ και του ΓΙΑΝΝΗ

Μετά από 4 ημέρες γεμάτες μπάσκετ στο ανοιχτό γήπεδο Πυλίου, έπεσε η αυλαία του τουρνουά στη μνήμη της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ και του ΓΙΑΝΝΗ.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες και τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που πρόθυμα αγωνίστηκαν -ουσιαστικά ανοίγοντας την αυλαία της νέας αγωνιστικής περιόδου-….
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, ΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ, ΗΡΑΚΛΗΣ 2000, ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ & τον ΞΑΝΘΟ ΠΑΤΜΟΥ οι οποίοι να σημειώσουμε ότι ταξίδεψαν αυθημερόν για να συμμετέχουν.
Χωρίς τη βοήθεια ορισμένων ανθρώπων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτό το 4ήμερο. Nα ευχαριστήσουμε λοιπόν ,για την πολύτιμη βοήθεια τους  : ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΣΙΟΥ, ΖΗΚΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ & ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ ΜΑΝΩΛΗ, ΒΛΑΧΟ ΣΤΑΥΡΟ, ΚΑΡΑΚΟΥΛΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΑΦΟΙ ΔΡΟΣΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΞΕΝΙΚΑ, ΧΟΧΛΑΣΤΟ ΜΙΧΑΛΗ.
Να ευχαριστήσουμε τον Χρήστο Χανή -αδερφό της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ- καθώς και την οικογένειά της για την καθημερινή στήριξη. Τον αδερφό του ΓΙΑΝΝΗ, τον Χάρη Μαύρο και την οικογένεια για την παρουσία του στους αγώνες.
Αφήσαμε για το τέλος τα παιδιά της ομάδας μας καθώς και τους γονείς και φίλους  οι οποίοι έδιναν δυναμικό παρόν καθημερινά στον αγωνιστικό χώρο και στις εξέδρες.
ΓΙΑΝΝΗ & ΧΡΙΣΤΙΝΑ ελπίζουμε από εκεί ψηλά που μας βλέπετε να είσαστε ευχαριστημένοι βλέποντας όλα αυτά τα παιδιά να παίζουν προς τιμή σας, το άθλημα που τόσο αγαπήσατε……….
Total Page Visits: 1202 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.