3ο Kos Basketball Camp

3ο Kos Basketball Camp

Τελείωσε σήμερα το 3ο Kos Basketball Camp. Μια εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με μεγάλη συμμετοχή παιδιών ηλικίας 8-18 ετών και καλεσμένους γνωστούς Έλληνες καλαθοσφαιριστές (Δήμος Ντικούδης, Σπύρος Παντελιάδης, Μανώλης Παπαμακάριος  Πόλυ Σαρέγκου) και προπονητές (Δημήτρης Ιτούδης, Γιάννης Σφαιρόπουλος, Γιώργος Κετσελίδης).

Στο Camp πήραν μέρος πολλοί μικροί αθλητές της Α.Ε.Δικαίου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από αστέρια που θαυμάζουν, να πάρουν αυτόγραφα, να βγουν φωτογραφίες και να κάνουν ερωτήσεις στα ιδάλματά τους !  Μάλιστα, η Ανθή Χατζηγιακουμή  –που πρόσφατα πήρε μετεγγραφή από την ομάδα μας για τις Εσπερίδες- είχε την ευκαιρία να τα πει με την παίχτρια των νταμπλούχων Ελλάδος Πόλυ Σαρέγκου, η οποία της είπε τα καλύτερα για την επιλογή της. Πάντως, οι δυο αθλήτριες δεν θα είναι συμπαίκτριες, μιας και η 36χρονη αρχηγός της Εθνικής ομάδος, αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Επίσης πήραν μέρος -σαν προπονητές και βοηθοί- πολλά μέλη (πρώην και νυν) της Α.Ε. Δικαίου. Ο προπονητής της ομάδος Κώστας Χατζηδαυίδ, ο αρχηγός Γιάννης Αντωνόπουλος, αλλά και οι πρώην παίχτες Σταύρος Βλάχος, Γιάννης Μαύρος και Γιώργος Χατζηγιακουμής.

Total Page Visits: 707 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.