Α.Ε. Δικαίου – Ε.Α.ΚΑ. 44-55(νεανίδες-1η αγων.2017/2018)

Α.Ε. Δικαίου – Ε.Α.ΚΑ. 44-55(νεανίδες-1η αγων.2017/2018)

Οσα χρόνια και αν ασχολείσαι με το άθλημα -εδώ στα Δωδεκάνησα-, πάντα κάτι θα γίνει που θα σε κάνει να αναφωνήσεις “Ε, αυτό δεν το έχω ξαναδεί, όσο ζω μαθαίνω”….

Ένα τέτοιο περιστατικό είχαμε χτες το μεσημέρι, στο ανοιχτό γήπεδο Πυλίου: το ματς της ομάδας μας με την Ε.Α.ΚΑ. για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος νεανίδων, ήταν ορισμένο για τις 15:00. Όμως, περίπου στις 14:00 ενημερωθήκαμε πως η ομάδα της Καλύμνου ταξίδεψε στην Κω, αλλά χωρίς τα δελτία των αθλητριών !!!! Αυτό το έχουμε ξαναδεί να γίνεται, με τις αντίστοιχες ομάδες να έχουν υποστεί τις κυρώσεις που προβλέπονται από τους κανονισμούς (μηδενισμός μετά από 15′ από την κανονική έναρξη του αγώνα) . Όμως, η Τοπική Επιτροπή, σε μία πρωτοφανή απόφαση (που δημιουργεί και δεδικασμένο), αποφάσισε ο αγώνας να ξεκινήσει στις 16:00 και να δώσει χρόνο στην Ε.Α.ΚΑ. να προσκομίσει τα δελτία από την Κάλυμνο !!!!!

Η ομάδα μας, παρ’ότι δεν συμφώνησε με την απόφαση αυτή της Τοπικής Επιτροπής , και δείχνοντας καλή θέληση για την διεξαγωγή του αγώνα -και όχι να “τελειώσει” στα χαρτιά-, συναίνεσε στην αλλαγή αυτή, παρ’ότι έπρεπε μέσα σε μία ώρα να βρεθεί άλλος γιατρός και άλλα μέλη της γραμματείας (αμφότεροι είχαν δουλειά στις 17:00). Τί θα γινόταν άραγε, αν δεν βρισκόταν άλλος γιατρός και υπήρχε κάποιος τραυματισμός (όπως και δυστυχώς υπήρξαν 2) στο 2ο ημίχρονο και ο γιατρός ήταν απών ;;; Θα είχε συνέπειες η ομάδα μας ;;; Απλά ερωτήματα, στα οποία -ως συνήθως- κανείς δεν δίνει απαντήσεις…..

Αναμένουμε την απόφαση της Τοπικής Επιτροπής σε περίπτωση που επαναληφθεί κάτι ανάλογο…..

Μάλιστα, η ομάδα μας προέβη σε μία ακόμα “εξυπηρέτηση” προς την Ε.Α.ΚΑ. (εκτιμούνται άραγε από κάποιους αυτές οι κινήσεις ???), καθώς το ημίχρονο κράτησε περίπου 2 λεπτά (!!!!) προκειμένου η ομάδα της Καλύμνου να προλάβει το πλοίο της επιστροφής.

Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του, με τις ομάδες να είναι συνεχώς κοντά στο σκορ, αλλά με την ομάδα μας να χάνει κάποια σημαντικά αμυντικά ριμπάουντ, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι και σημείωσαν εύκολους πόντους. Ο Δημήτρης Τζομάκας είδε την Σκουφεζή να είναι πολύ καλή στην επίθεση, αλλά δεν είχε μεγάλη βοήθεια, ιδιαίτερα στο 3ο και 4ο δεκάλεπτο που είχαμε δύο σοβαρούς τραυματισμούς, όταν η Ελβύρα Δρόσου και η Τσαούση δέχτηκαν χτύπημα στο γόνατο και στο μάτι αντίστοιχα, μετά από πολύ σκληρά φάουλ που καταλογίστηκαν. Η Καλαμπόκη και η Ηλιου έδωσαν πολλές μάχες μέσα στις δύο ρακέτες, με την πρώτη να έχει σχεδόν 10 τάπες !!!

Με τα κύρια όπλα μας στον πάγκο λόγω τραυματισμού, οι αντίπαλοι κατάφεραν να ξεκινήσουν με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα.

Δεκάλεπτα: 14-14, 27-32, 36-43, 44-55

Α.Ε. Δικαίου( Τζομάκας): Σκουφεζή 17(2), Δρόσου Ελβύρα 9(1), Χριστοφή 1, Χατζηκαλύμνιου Μ.  5, Θεοδωρίδου 2, Φλάσκου, Ψαρού 1, Ήλιου 2, Τσαούση 3, Καλαμπόκη 4, Τσαμπουνιάρη

Total Page Visits: 558 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.