Ανακοίνωση των σωματείων του Βορείου Συγκροτήματος

Το Δ.Σ. της ομάδος μας εξέδωσε κοινή ανακοίνωση με τα υπόλοιπα σωματεία του Βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου (Αίολος Κεφάλου, Ηρακλής 2000, Ιπποκράτης, ΕΑΚΑ, ΑΕ Δικαίου), εκφράζοντας την αντίθεσή τους σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει :

ΠΡΟΣ : ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                                                               ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΜΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Τα Σωματεία του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου θέλουν να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους για την προκήρυξη του πρωταθλήματος ανδρών Α και Β κατηγορίας Δωδεκανήσου 2009-2010. Κανένα από τα αιτήματα που διατυπώθηκαν από τα Σωματεία μας, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Κάλυμνο με τον Πρόεδρο της Τ.Ε. δεν έγινε αποδεκτό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για όλους μας είναι το οικονομικό. Δεν μπορεί, ενώ παραμένουν τα χρέη της Τ.Ε προς τα σωματεία, να καλούνται τώρα να σηκώσουν μόνα τους το οικονομικό βάρος της διεξαγωγής των πρωταθλημάτων. Τα Σωματεία του Βορείου συγκροτήματος είναι υποχρεωμένα να πραγματοποιήσουν πολλαπλάσια ταξίδια σε σχέση με αυτά του Νοτίου. Αυτό συνεπάγεται και πολύ μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση. Το ελάχιστο που ζητούμε από την Τοπική επιτροπή είναι:

α) Να εξοφληθούν τα χρέη των προηγούμενων ετών, μέσα στην αγωνιστική χρονιά που διανύουμε. Ένα μέρος του χρέους να δοθεί κατά προτεραιότητα στα σωματεία του βορείου συγκροτήματος πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων.

β)Οι διαιτητές να πληρώνονται αποκλειστικά από την Τ.Ε. ώστε τα σωματεία να μην έχουν καμία οικονομική συναλλαγή μαζί τους. Εάν τίποτε από αυτά τα ελάχιστα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί τα Σωματεία που υπογράφουμε την παρούσα ανακοίνωση δηλώνουμε ότι δε θα μπορέσουμε να κατέβουμε στα Πρωταθλήματα της προσεχούς περιόδου γιατί είναι αδύνατο να αντέξουμε το οικονομικό βάρος.

Τέλος θέλουμε να προτείνουμε να αρχίσουν νωρίτερα τα παιδικοεφηβικά πρωταθλήματα και παράλληλα να αρχίσει τουλάχιστον μία εβδομάδα αργότερα το Πρωτάθλημα των ανδρών.

24/08/09

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ: Α.Σ. ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΥ,  Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ, Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ 2000,  Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ, Ε.Α.ΚΑ.

Total Page Visits: 537 - Today Page Visits: 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.