Συνάντηση Δ.Σ. και “Δύναμης Αλλαγής”

Συνάντηση Δ.Σ. και “Δύναμης Αλλαγής”

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Πυλί, ανάμεσα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας και αντιπροσωπεία της «Δύναμης Αλλαγής» με επικεφαλής τον πρόεδρο της κ. Κυρίτση Γιώργο και τους δημοτικούς συμβούλους κ. Μουζουράκη Θεόφιλο και Κιάρη Μηνά. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και είχε ως θέμα την ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί μας και ιδιαίτερα του Μπάσκετ.

 

 

Τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας άκουσαν τις απόψεις και προθέσεις των στελεχών της “Δύναμης Αλλαγής” σχετικά με το “κλείσιμο” του ανοιχτού γηπέδου Πυλίου, αλλά και την κατασκευή νέου γυμναστηρίου, σε χώρο ιδιοκτησίας του πρώην Δήμου Δικαίου.

 

Κοινή είναι η πεποίθηση ότι σε ζητήματα αθλητικών υποδομών και ειδικά κλειστά γυμναστήρια, το νησί μας έχει μείνει πολύ πίσω. Είναι απόλυτη ανάγκη αν θέλουμε το μπάσκετ αλλά και άλλα αθλήματα που παίζονται σε κλειστούς χώρους να έχουν μέλλον, η δημιουργία τουλάχιστον δύο κλειστών γυμναστηρίων, ενός στον πρώην Δήμο Δικαίου και ενός στον πρώην Δήμο Ηρακλειδών.

 

Αυτή ήταν η 2η συνάντηση του Δ.Σ. της ομάδας μας (μετά από αυτή με τον αντιδήμαρχο κ.Νικηταρά) και θέλουμε να πιστεύουμε πως, μετά τους ανθρώπους του αθλητισμού αλλά και της τοπικής κοινωνίας, ότι ΚΑΙ οι τοπικοί άρχοντες αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα δημιουργίας νέων χώρων άθλησης.

 

Ελπίζουμε ότι το έργο (όποια μορφή κι αν έχει αυτό) θα προχωρήσει και θα γίνει -επιτέλους- πραγματικότητα το όνειρο δεκαετιών για ένα κλειστό γυμναστήριο στο χωριό μας. Πρώτιστο μέλημα της ομάδας μας είναι η άθληση των -πάνω από 140- αθλητών μας σε χώρο που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ασκείται. Σε κλειστό χώρο, προστατευμένο από αέρα, κρύο, υγρασία και βροχή….

 

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας δεν θα πάψει ποτέ να διεκδικεί αυτά που δικαιούνται οι νέοι και οι νέες του τόπου μας. Ο αθλητισμός πιστεύουμε ακράδαντα ότι προσφέρει τα μέγιστα στη νεολαία μας και οφείλουμε όλοι να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ανάπτυξης του.

Total Page Visits: 510 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.