ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ. – ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ. – ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Λόγω των νέων μέτρων προστασίας από τον covid, που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση, η Ε.Ο.Κ. αποφάσισε την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων, τουλάχιστον για 30 ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 2/11 με σκοπό την εκτίμηση της κατάστασης που δημιουργείται στον χώρο του αθλητισμού μετά τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Με βασικό δεδομένο την απαγόρευση εισόδου στα κλειστά γυμναστήρια και συνυπολογίζοντας τον περιορισμό των μετακινήσεων αλλά και τα διαρκώς αυξανόμενα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε ομάδες, αποφασίστηκε η αναστολή όλων των διοργανώσεων που τελούνται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, πρωταθλημάτων και κυπέλλων, μέχρι την λήξη των μέτρων αυτών.

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ  
Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, λαμβάνοντας υπόψη τα έκτακτα μέτρα πρόληψης που ισχύουν για τον Covid-19 από την κυβέρνηση, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον Ε.Ο.Δ.Υ. και εναρμονιζόμενη πλήρως με τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας στην οποία ανήκει, ανακοινώνει την αναστολή όλων των τοπικών πρωταθλημάτων μέχρι νεοτέρας. Με βαθύ αίσθημα ευθύνης, αφού προέχει η υγεία όλων των εμπλεκόμενων με τον αθλητισμό, η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου θα ενημερώσει για την επιστροφή στα γήπεδα όταν αυτό καταστεί εφικτό, ευχόμενη σε όλους να έχουν υγεία, δύναμη και κουράγιο.
Total Page Visits: 1774 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.