ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΚΩΣ 2015

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΚΩΣ 2015

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το διεθνές τουρνουά κορασίδων, με τις αθλήτριες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Οπως στο τουρνουά της Ντάτσα τον περασμένο Σεπτέμβρη, έτσι και στο δικό μας, τα κορίτσια όλων των ομάδων έδειξαν πως ο αθλητισμός ενώνει και έγιναν το λαμπρό παράδειγμα για την φιλία των λαών των 2 χωρών (Ελλάδας και Τουρκίας).

Το “τρέξιμο” των μελών του Δ.Σ. και του προπονητή της ομάδα μας Δημήτρη Τζομάκα, των στελεχών του ΔΟΠΑΒΣ (ιδιαιτέρως του διευθυντή Βασίλη Κεφάλα και της Μαριέτας Γιαλλίζη) και του τοπικού συμβουλίου Πυλίου, ήταν…ασταμάτητο ώστε να μην λείψει τίποτα, ιδιαίτερα στις φιλοξενούμενες ομάδες (Μαρμαρίς και Ντάτσα από την Τουρκία, ΓΑΣ Ιαλυσος και Ε.Α.ΚΑ). Ετσι, τα πάντα κύλησαν ομαλά και όλοι συμφώνησαν πως τα συγκεκριμένα τουρνουά πρέπει να συνεχιστούν, με το Μαρμαρίς ή την Κάλυμνο να είναι “ζεστοί” ώστε να διοργανώσουν κάτι αντίστοιχο, ίσως και το επόμενο φθινόπωρο.

Στην τελετή λήξης οι ομάδες αντάλλαξαν δώρα και αναμνηστικά, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι κ.κ. Μουζουράκης Θεόφιλος (πρόεδρος ΔΟΠΑΒΣ), Σταματάκης Αθανάσιος (υπεύθυνος τμήματος Αθλητισμού), Τσαμπουνιάρης Χριστόδουλος (πρόεδρος τοπικού Συμβουλίου Πυλίου), Καραθωμάς Δαυίδ (πρόεδρος Α.Ε.Δικαίου), Sami Bircan (υπεύθυνος Αθλητισμού της Ντάτσα), με την πολύτιμη βοήθεια της Μπεϊτζέ Σελλαβτζή στον ρόλο της μεταφράστριας (συνεργάτιδας του φίλου Γιώργου Χατζηκαλημέρη από τον ΓΑΣ Ιαλυσος).

Οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στην κα Παναγιωτοπούλου Ειρήνη (ΕΕΣ, Ελλην.Διασώστες), στα μέλη του συνδέσμου κριτών Δωδεκανήσου (Φραγκάκη, Πατμίου, Χρύση, Αντωνόπουλος), στους διαιτητές (Διονυσία Πλατέλλα, Αρη Φάκαρο, Γιώργο Μητσού) για την συμβολή τους αφιλοκερδώς στην διεξαγωγή του τουρνουά. Οπως φυσικά και στον ΔΟΠΑΒΣ, για την φιλοξενία, διατροφή και μετακίνηση των ομάδων. Επίσης ευχαριστούμε την ΕΛΜΑ ΚΩ, για την βόλτα στην πόλη με το τρενάκι, των φιλοξενούμενων ομάδων.

Ολη η ουσία και το νόημα του 3ημερου τουρνουά, μπορεί να συμπτυχθεί στην δήλωση του προπονητή της ομάδας της Ντάτσα, Murat Karsli : “Μακάρι τα χρήματα που δίνονται για όπλα, να δίνονται πλέον για κατασκευή κλειστών γυμναστηρίων” !!!!

Από το στόμα σου και στου Θεού (σε όποιον και αν πιστεύει κανείς) τ’αυτί, φίλε Murat !!!!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01/05/2015

ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ – Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ 51-31

ΕΑΚΑ – ΜΑΡΜΑΡΙΣ 17-49

ΝΤΑΤΣΑ – ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 21-36

ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 – ΜΑΡΜΑΡΙΣ 37-58

ΝΤΑΤΣΑ – ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ 34-45

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 02/05/2015

ΜΑΡΜΑΡΙΣ –ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ 44-29

ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ – ΝΤΑΤΣΑ 43-51

ΜΑΡΜΑΡΙΣ – ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 39-29

ΝΤΑΤΣΑ – ΕΑΚΑ 28-44

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 03/05/2015

ΕΑΚΑ –ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ 21-43

ΜΑΡΜΑΡΙΣ – ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ 63-35

ΝΤΑΤΣΑ –ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 35-43

 

Ο Δημήτρης Τζομάκας  είχε στην διάθεσή του τις παρακάτω αθλήτριες : Θωμαδάκη Καλλιόπη, Ρούφα Αννα, Χριστοφή Σεβαστιάνα, Κοντού Βασιλική, Δρόσου Ελβύρα, Θεοδωρίδου Κυριακή, Τσαμπουνιάρη Νικολέτα, Δρόσου Μαριάννα, Φραζή Φιλοθέη, Φλάσκου Νικολέτα, Χατζηδαυίδ Ανθή, Ηλιου Αναστασία, Παπασεβαστού Κωνσταντίνα, Κουκουλα Κατερίνα

 

Συγχαρητήριες επιστολές έλαβε η ομάδα μας, για την επιτυχημένη συνδιοργάνωση με τον ΔΟΠΑΒΣ, του τουρνουά Μπάσκετ Κορασίδων για τη φιλία ”Αιγαίο 2015”

ΓΑΣ Ιάλυσος

Με την παρούσα επιστολή ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και το τμήμα Καλαθοσφαίρισης ευχαριστούν θερμά τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω και την Α.Ε. Δικαίου για την πρόσκληση συμμετοχής μας στο τουρνουά Μπάσκετ Κορασίδων για τη φιλία ”Αιγαίο 2015” που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο νησί του Ιπποκράτη Κω από 1 έως 3 Μαΐου 2015. Σας συγχαίρουμε για την άψογη διοργάνωση και την εξαίρετη φιλοξενία που είχαμε εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες μας στο προσωπικό του οργανισμού σας και ιδιαίτερα στο διευθυντή του οργανισμού κ. Βασίλη Κεφάλα, την υπεύθυνη της διοργάνωσης κ. Μαριέττα Γιαλλιζή, καθώς και στους  συνδιοργανωτές σας του συλλόγου ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ Πυλίου Κω  που συνέβαλαν τα μέγιστα για την άρτια διοργάνωση.

Τέλος, θέλουμε να συγχαρούμε όλες τις ομάδες για την εξαίρετη παρουσία τους, τις αθλήτριες, τους προπονητές, και συνεργάτες τους για  το αξιόλογο αγωνιστικό επίπεδο που παρουσίασαν και να επισημάνουμε ότι αυτού του είδους οι εκδηλώσεις, εκτός από την αθλητική άμιλλα μεταξύ των αθλητικών συλλόγων, δημιουργούν παράλληλα και ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας και σύσφιξης των φιλικών σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ των παιδιών των δυο λαών”.

 

 

 

Ε.Α.ΚΑ

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Α. Καλύμνου  θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια για την καθόλα εξαιρετική διοργάνωση του διεθνούς τουρνουά κορασίδων για την φιλία «Αιγαίο 2015» που έλαβε χώρα την Παρασκευή 1η Μαϊου έως και την Κυριακή 3 Μαϊου 2015 στο νησί του Ιπποκράτη την Κω. Ιδιαίτερη τιμή η συμμετοχή της Ε.Α.ΚΑ. ανάμεσα σε  ομάδες της Κω (Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ, Α.Ο. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ 2000), της Ρόδου (Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ) και των Τουρκικών ομάδων (ΜΑΡΜΑΡΙΣ, ΝΤΑΤΣΑ).  Ο επαγγελματισμός  και η οργάνωση, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο κομμάτι της φιλοξενίας  , εκτόξευσαν τις προσδοκίες για την επιτυχία του τουρνουά στο ζενίθ. Πολλά  Μπράβο  στην Αθλητική Ένωση ΔΙΚΑΙΟΥ  και τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ.  για αυτές τις αξιέπαινες πρωτοβουλίες και για την αρτιότητα της διοργάνωσης. Ιδιαίτερο ευχαριστώ στον προπονητή και φίλο Δημήτρη Τζομάκα, ο οποίος συνέχεια μας αγκαλιάζει ως σωματείο και μας δείχνει εμπράκτως την εκτίμηση και την αγάπη του. Αυτές οι σχέσεις σεβασμού και αλτρουισμού πρέπει να επικροτούνται για ένα καλύτερο αύριο στα τοπικά αθλητικά δρώμενα και όχι μόνο».

 

 

ΔΟΠΑΒΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τουρνουά Μπάσκετ Κορασίδων Μπάσκετ «ΑΙΓΑΙΟΥ 2015» στο οποίο συμμετείχαν η Α.Ε. Δικαίου, ο Α.Σ. Ηρακλής 2000, ο Α.Σ.Ιπποκράτης Κω καθώς επίσης η Ε.Α.Κ.Α Καλύμνου, ο Γ.Α. Σ Ιαλυσός Ρόδου και δύο ομάδες από την Τουρκία η ομάδα Μπάσκετ Κορασίδων Μαρμαρίς και Ντάτσα.

Μεγάλη συμβολή στην επιτυχία των αγώνων είχαν η Α.Ε.Δικαίου σε ότι αφορά την οργάνωση των αγώνων  και την άψογη συνεργασία της με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κω .

Επίσης μεγάλη ήταν  και η συμβολή του Ερυθρού Σταυρού- Σαμαρείτες για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων, του Συνδέσμου Κριτών Μπάσκετ Δωδεκανήσου και του Συνδέσμου Διαιτητών μπάσκετ Δωδεκανήσου, που εθελοντικά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.

Με εκτίμηση,

ο Υπεύθυνος του Τμήματος Αθλητισμού

Σταματάκης Αθανάσιος

 

 

Total Page Visits: 607 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.