ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – Μαρμαρίς 2015

“Ο αθλητισμός ενώνει, δεν χωρίζει” !!!

Αυτό είναι το ουσιαστικό νόημα της συμμετοχής της ομάδας κορασίδων μας, σε ένα ακόμα διεθνές τουρνουά, αυτή την φορά στο Μαρμαρίς της Τουρκίας (23-25/10/2015).

Μετά το τουρνουά της Ντάτσα (Σεπτέμβρης 2014) και το τουρνουά που είχε διοργανώσει ο ομάδα μας (Μάης 2015), το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Marmaris οι ομάδες της Ντάτσα & του Μαρμαρίς από την Τουρκία και ο ΓΑΣ Ιαλυσος & Α.Ε.Δικαίου από την Ελλάδα, απέδειξαν πως έχουν πολύ περισσότερα κοινά απ’ότι θέλουν κάποιοι να πιστεύουμε…..

Στο τουρνουά αυτό, έγινε ένα βήμα παραπέρα για την φιλία των αθλητριών και τις καλές σχέσεις των τεσσάρων σωματείων, μιας και υπογράφηκε –με πρωτοβουλία του ΓΑΣ Ιαλυσος και του προπονητή του Γιώργου Χατζηκαλημέρη– ένα σύμφωνο φιλίας, το οποίο προσυπογράφουν οι πρόεδροι και οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων !!!!

Στην αποστολή για την Τουρκία συμμετείχαν οι παρακάτω αθλήτριες : Παπασεβαστού Κων/να, Κοντού Βασιλική, Τσάνη Ελντα, Τσαμπουνιάρη Νικολέτα, Δρόσου Μαριάννα, Θεοδωρίδου Κυριακή, Θωμαδάκη Καλλιόπη, Φλάσκου Νικολέτα, Χριστοφή Σεβαστιάνα, Δρόσου Ελβύρα, Φραζή Φιλοθέη, Κουκούλα Κατερίνα, Ηλιου Αναστασία, Ρούφα Αννα, Χατζηδαυίδ Ανθη.

Τον -άτυπο- τίτλο του τουρνουά κατέκτησε ο ΓΑΣ Ιαλυσος, 2η ήταν η ομάδας του Marmaris, η ομάδα μας κατέλαβε την 3η θέση και η Datca την 4η.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

 

Μόλις 2 μέρες απομένουν για την έναρξη του 3ου διεθνούς τουρνουά κορασίδων, που διοργανώνει ο Α.Ο. Μαρμαρίς (Τουρκία) σε συνεργασία με τον Δήμο Μαρμαρίς.

Προσκεκλημένες -εκτός σπό την ομάδα μας- είναι οι ομάδες της Ντάτσα από την Τουρκία και ο ΓΑΣ Ιαλυσος, με τα κορίτσια των ομάδων να θέλουν να δείξουν -για μια ακόμα φορά- πως ο αθλητισμός ενώνει.

Μετά το τουρνουά της Ντάτσα του Σεπτέμβρη 2014 και το τουρνουά που είχε διοργανώσει ο ομάδα μας τον Μάη του 2015, είναι η σειρά του Μαρμαρίς να διοργανώσει το τουρνουά φιλίας.

Στην αποστολή για την Τουρκία θα συμμετάσχουν οι παρακάτω αθλήτριες : Παπασεβαστού Κων/να, Κοντού Βασιλική, Τσάνη Ελντα, Τσαμπουνιάρη Νικολέτα, Δρόσου Μαριάννα, Θεοδωρίδου Κυριακή, Θωμαδάκη Καλλιόπη, Φλάσκου Νικολέτα, Χριστοφή Σεβαστιάνα, Δρόσου Ελβύρα, Φραζή Φιλοθέη, Κουκούλα Κατερίνα, Ηλιου Αναστασία, Ρούφα Αννα, Χατζηδαυίδ Ανθη

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΙΑ

ΜΑΡΜΑΡΙΣ 2015

****************

   ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΡΜΑΡΙΣ  23-24-25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : Α.Ο. ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΡΜΑΡΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ : Α.Ο. ΜΑΡΜΑΡΙΣ – Α.Σ.ΔHMOYΝΤΑΤΣΑ

                     Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ – Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/10/2015 

15:00  ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΩΝ 

15:30    Α.Ο. ΜΑΡΜΑΡΙΣ – Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ    

17:00    Α.Σ.ΔHMOY ΝΤΑΤΣΑ- Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/10/2015 

16:00    Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ – Α.Σ.ΔHMOY ΝΤΑΤΣΑ

18:00    Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ – Α.Ο. ΜΑΡΜΑΡΙΣ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ  25/10/2015 

10:00    Α.Ο. ΜΑΡΜΑΡΙΣ- Α.Σ.ΔHMOYΝΤΑΤΣΑ

11:30    Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ- Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ

13:00 ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ    

 

 

Total Page Visits: 504 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.