ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΠΟΥΛΗ ΓΙΑΝΝΗ

Ευχαριστήρια επιστολή μας έστειλε ο Γιάννης Παπούλης, σχετικά με την αποχώρησή του από την ομάδα μας. Στα χρόνια που δούλεψε στην ομάδα αναδείχθηκαν πολλά ταλέντα -μικρά ή μεγάλα-, νεαροί αθλητές προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο σ’αυτήν, παιδιά έπαιξαν στην Α1, ακόμα και στην εθνική ομάδα (βλέπε Ανθή Χατζηγιακουμή)…..

Από την διαχείριση του ae-dikaioubc.gr ενα μεγάλο ευχαριστώ για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα, ολόθερμες ευχές για καλή συνέχεια στην προπονητική του καρίερα και να ξέρει πως στην Α.Ε. Δικαίου θα έχει μόνο φίλους. Αναλυτικά η επιστολή του :

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΠΟΥΛΗ ΓΙΑΝΝΗ

Έπειτα από την μακρά συνεργασία μου με την ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την άψογη συνεργασία που είχα με την απερχόμενη διοίκηση, τους συναδέλφους προπονητές και πάνω απ’ όλα με τους αθλητές της ομάδας (μικρούς και μεγάλους). Θέλω να ευχηθώ στην νέα διοίκηση και τους προπονητές καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Τέλος να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές καλή πρόοδο (αθλητική, επαγγελματική και ακαδημαϊκή) και ότι θα μείνω για πάντα ένας πολύ καλός φίλος για το σωματείο της ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ.

 

 

Παπούλης Γιάννης

Total Page Visits: 491 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.