Η Ανθή Χατζηγιακουμή στο κολλέγιο Florida Gulf Coast !!!

Μία ακόμα τεράστια επιτυχία για ένα δικό μας κορίτσι, την Ανθή Χατζηγιακουμή, η οποία θα φοιτήσει με υποτροφία στο κολλέγιο Florida Gulf Coast στις Η.Π.Α. την περίοδο 2011/2012 !!!! Η Ανθή θα πάρει την 1 από τις 2 υποτροφίες που θα δώσει το κολλέγιο για την επόμενη χρονιά και ο προπονητής της ομάδας Καρλ Σμέσκο μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι’αυτήν στο site του κολλεγίου.

Στην Ανθή δίνεται πλέον την ευκαιρία να αγωνιστεί και να σπουδάσει σε εκπληκτικές εγκαταστάσεις (φώτο 1, φώτο 2, φώτο 3) και με σκληρή δουλειά -όπως ακριβώς κάνει μέχρι σήμερα- να εκτοξεύσει την καριέρα της !

Ενα ακόμα μεγάλο βήμα στην ζωή και την καριέρα της Ανθής, η οποία τα 3 τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Α1 γυναικών με την φανέλα των Εσπερίδων, και αποδεικνύει πως ακόμα και από τα τσιμεντένια γήπεδα του Πυλίου και του Ζηπαρίου μπορούν να βγούν μεγάλοι αθλητές.

Από όλους εμάς στην οικογένεια της Α.Ε.Δικαίου, πολλά συγχαρητήρια στην Ανθή, τους γονείς της Βασίλη και Πόπη, και ολόθερμες ευχές για καλή επιτυχία στην νέα στροφή της καριέρας της !!!!

Total Page Visits: 517 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.