Ξεκινά η προετοιμασία για την Γ’ Εθνική της σεζόν 2021/2022

Ξεκινά η προετοιμασία για την Γ’ Εθνική της σεζόν 2021/2022

Η πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Κω, που θα σημάνει και την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας για την 2η συμμετοχή μας στην Γ’ Εθνική κατηγορία !

Ο Δημήτρης Τζομάκας και ο Γιάννης Παπούλης μετά την κλήρωση του 3ου ομίλου καταστρώνουν τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας μας, που περιλαμβάνουν καθημερινές προπονήσεις, αλλά και αρκετά φιλικά, μέχρι το επίσημο τζάμπολ τον Οκτώβρη.

Το παρόν θα δώσουν οι “παλιοί” (Γιώργος Τρύπας, Γιάννης Αντωνόπουλος, Αντώνης Χατζησταμάτης, Γιάννης Γεωργαδάκης, Παντελής Τριτσάρης, Πέτρος Λάμπρου, Λευτέρης Παρβαντώνης, Γιώργος Μανώλας, Παύλος Τσιλιγκίρης, Νίκος Καλής, Πασχάλης Δρόσος, Γιώργος Χατζηγιακουμής, Θωμάς Τζουρτζιώτης), οι νεοαποκτηθέντες Αντώνης Χρύσης , Πέτρος Καραθωμάς, Δημήτρης Βάση , αλλά και το “νέο αίμα” της ομάδας μας (Δημήτρης Κουζούκας, Σέργιος Δρόσος, Θωμάς Κανενόπουλος, Γιώργος Τσαγγάρης, Γιάννης Τρύπας, Ανδρέας Παπούλης).

Φυσικά, προτεραιότητα αποτελεί το υγειονομικό πρωτοκόλλου που ισχύει, με όλους τους ενήλικες της ομάδας μας να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και τους “νεαρούς” να είναι σε διαδικασία εμβολιασμού (αλλά και self & rapid test) για την επιστροφή στις οργανωμένες προπονήσεις !

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19 (23/08/2021 έως 30/08/2021 )

περίληψη :

Επιτρέπεται η χρήση αποδυτηρίων (από αθλητές και αθλούμενους) στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, σε προπονήσεις και αγώνες με τις κάτωθι προϋποθέσεις:
1) παρουσία ενός ατόμου ανά 15 τ.μ. εντός των αποδυτηρίων,

2) χρήση του 50% της δυναμικότητας των κατιονιστήρων (ντους),

3)  αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων Δημόσιας Υγείας.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ:
Αθλητές εως και 17 ετών : self test ανά εβδομάδα
Αθλητές 18 ετών και άνω : rapid test ανά 1 εβδομάδα
* εξαιρούνται οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ

 

ΑΓΩΝΕΣ:
αθλητές έως και 17 ετών : PCR ή rapid test 48h ή self test , την ημέρα του αγώνα
αθλητές 18 ετών και άνω : PCR ή rapid test 48h
* εξαιρούνται από το testing οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ

 

 

Μέγιστη χωρητικότητα αθλητικών εγκαταστάσεων

Κλειστά γήπεδα και γυμναστήρια

1 άτομο ανά 15 τ.μ. για τα πρώτα 400 τ.μ. και
1 άτομο ανά 20 τ.μ. για τα άνω των 400 τ.μ.

Total Page Visits: 717 - Today Page Visits: 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.