Παραίτηση Βησσαρίων Ζωίδη από την θέση του αντιπροέδρου της Τ.Ε. !!!

Την παραίτησή του από την θέση του αντιπροέδρου της Τ.Ε υπέβαλε σήμερα ο Βησσαρίων Ζωίδης, αντιπρόεδρος της ομάδας μας. Αναλυτικά η επιστολή του:

 

ΠΡΟΣ : Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

ΚΟΙΝ: Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου

Θέμα : « Επιστολή παραίτησης αντιπροέδρου Τ.Ε. Δωδεκανήσου»

Αξιότιμοι κύριοι, Κατ΄αρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, γιατί από το 2011 ως σήμερα μου έχετε εμπιστευθεί μια θέση στην Τοπική Επιτροπή Καλαθόσφαιρας Δωδεκανήσου. Προσπάθησα όλα αυτά τα χρόνια να συνεισφέρω με τις μικρές μου δυνάμεις στην ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθόσφαιρας στη δύσκολη γεωγραφικά περιοχή της Δωδεκανήσου.

Τον τελευταίο χρόνο βιώνω μια συστηματική απαξίωση στο πρόσωπο μου από την πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής. Αν και είμαι ορισμένος αντιπρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής με επιπλέον καθήκον να έχω την ευθύνη για το βόρειο συγκρότημα της Δωδεκανήσου, συστηματικά αγνοείται ο ρόλος μου, δεν ζητείται καν η γνώμη μου και όλες οι αποφάσεις της Τοπικής Επιτροπής λαμβάνονται χωρίς τη δική μου συνεισφορά.

Προσπάθησα αρκετές φορές να διεκδικήσω τουλάχιστον το δικαίωμα να εκφράζω την άποψη μου, αλλά ούτε αυτό, το αυτονόητο, ήταν τις περισσότερες φορές εφικτό, μια και δεν είχα καμία ενημέρωση ούτε για τις συνεδριάσεις ούτε για τα θέματα που απασχολούσαν την Τοπική Επιτροπή. Την περασμένη χρονιά που για δικούς μου επαγγελματικούς λόγους βρισκόμουν στο νησί της Ρόδου πολλά Σαββατοκύριακα ( πάνω από δέκα) δεν προγραμματίστηκε ούτε μία συνεδρίαση της Τ.Ε στην οποία θα μπορούσα να συμμετέχω.

Η απαξίωση προς το πρόσωπο μου από την πρόεδρο της Τ.Ε. με αναγκάζει να υποβάλλω προς εσάς, την παρούσα επιστολή παραίτησης από τη θέση του αντιπροέδρου και του μέλους της Τ.Ε. Σας παρακαλώ να την κάνετε αποδεκτή και να τοποθετήσετε άλλο πρόσωπο στη θέση μου, το οποίο ίσως καταφέρει να προσφέρει περισσότερα από μένα. Ο ρόλος του διακοσμητικού μέλους δεν μου ταιριάζει και δεν βοηθά εξάλλου το άθλημα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία μια και πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να περισσεύει κανείς.

Κλείνοντας νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κ. Καράβα Στάμο προηγούμενο πρόεδρο και νυν μέλος της Τ.Ε. για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Θα ήθελα επίσης να σας διαβεβαιώσω ότι η αγάπη μου για το άθλημα είναι δεδομένη και διαρκής και θα εξακολουθήσω να προσφέρω ότι μπορώ ανεξάρτητα από την παραίτηση μου.

Σας ευχαριστώ πολύ

Ζωίδης Βησσαρίων

Αντιπρόεδρος Τ.Ε. Καλαθόσφαιρας Δωδεκανήσου.

 

Total Page Visits: 587 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.