A.E. Δικαίου-Διαγόρας 50-109 (game 2 play-off ανδρών 2008/2009)

A.E. Δικαίου-Διαγόρας 50-109 (game 2 play-off ανδρών 2008/2009)

Με ήττα έκλεισε η χρονιά για την ομάδα μας στον 2ο αγώνα για τα play off απέναντι στον -εμφανώς ανώτερο και “γεμάτο” σε όλες τις θέσεις- Διαγόρα με το βαρύ 50-109.

 

Αν στον πρώτο αγώνα στην “τέντα” λέγαμε πως ο Βασίλης Κωστόπουλος αντιμετώπισε προβλήματα καταρτισμού της 12αδας, στον χτεσινοβραδινό αγώνα τί πρέπει να πούμε ; Ορίστε μερικά από τα -έξτρα- προβλήματα : ο πρώτος σκόρερ του πρώτου αγώνα Κώστας Πολίτης, πρόλαβε να παίξει μόνο στο 4ο δεκάλεπτο (βρισκόταν στην Αθήνα και τελευταία στιγμή άλλαξε η ώρα πτήσης του). Η ίωση που “θέρισε” την ομάδα αυτή την εβδομάδα κράτησε μακριά από το παρκέ τον Γιώργο Μανώλα και τον Νίκο Μόσχο, και με τον αρχηγό Γιάννη Αντωνόπουλο να παίζει σε όλο τον αγώνα με 38 πυρετό. Στην κερκίδα του κλειστού της Κω βρέθηκαν και οι τραυματίες Χαραλαμπόπουλος Γ., Στόικος και Χατζηχαραλάμπους. Αν συνυπολογίσουμε πως την 10άδα συμπλήρωσαν 4 παίδες, φτάνουμε στο δίκαιο αποτέλεσμα του χτεσινού αγώνα.

Παρ’όλα τα προβλήματα, η ομάδα μας έπαιξε χωρίς άγχος και προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι της. Στην αρχή του αγώνα εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο Διαγόρας υποτίμησε την ομάδα μας, Τριτσάρης και Αντωνόπουλος, φόρτωσαν με πόντους το αντίπαλο καλάθι, ενώ βοήθησαν στην συνέχεια Χαραλαμπόπουλος Στ. και Μολυβιάτης. Το μεγάλο πρόβλημα, όμως, ήταν στην άμυνα, μιας και οι παίχτες του Διαγόρα έβγαλαν αρκετούς αιφνιδιασμούς. Οι δυνάμεις των παιχτών μας άρχισαν -φυσιολογικά- να τους εγκαταλείπουν, ενώ από την άλλη πλευρά βρισκόταν πάντα μια ξεκούραστη πεντάδα στο παρκέ. Ετσι, φυσιολογικά το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, μιας και το ματς είχε κριθεί προ πολλού, ο Βασίλης Κωστόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής στους παίδες. Μάλιστα τα καλάθια των Αγρέλλη και Ζαϊμάκη πανηγυρίστηκαν από τον πάγκο και τους φιλάθλους της ομάδας, σαν να έκριναν τον αγώνα !

Δεκάλεπτα: 16-26, 32-52, 39-80, 50-109

 

Α.Ε. Δικαίου (Κωστόπουλος): Ζαϊμάκης 2, Πολίτης 3, Αγρέλλης 2, Μολυβιάτης 8, Αντωνόπουλος 11, Τριτσάρης 15, Χαραλαμπόπουλος Στ. 9(2), Κοντογιάννης Σ., Τσιάτσιος, Κοντογιάννης Γ

Γ.Σ. Διαγόρας (Τσακίρης): Παπανικολάου 10(2), Πουζουκάκης 12, Μαρουλλάκης 15(2), Νεραντζάκης 13(2), Μαυροματίδης 10, Χατζηφούντας 3, Μακρής 10(2), Κούκιαλι 7, Δούβαλης 15, Αθανασιάδης 2, Ζαμαντάκης 10(2), Ηλιού 2

Total Page Visits: 559 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.