Η ΑΕ Δικαίου στο basketblog.gr

Αναφορά στο site μας, έγινε στο Νο1 στην Ελλάδα και άκρως μπασκετικό site, http://www.basketblog.gr !!! Να ευχαριστήσουμε την δημοσιογράφο, Λένα Καραλή, για τα καλά της λόγια, και θα συνεχίσουμε να ενημερωνόμαστε για τα νέα του μπάσκετ στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο από το  http://www.basketblog.gr .

Αναλυτικά το άρθρο :

 

Άλλος ένας στην… παρέα μας

 

Της Λένας Καραλή
06/11/2008 (18:51)Η Αθλητική Ένωση Δικαίου Κω δίνει τη δική της “μάχη” στο ελληνικό μπάσκετ και καθημερινά οι αθλητές της μοχθούν για τη διάκριση, αλλά κυρίως να διασκεδάζουν με αυτό που αγαπούν. Η ομάδα έχει δημιουργήσει τη δική της ιστοσελίδα (www.ae-dikaioubc.gr) προκειμένου να ενημερώνει τους φίλους της, τόσο για τις δραστηριότητες του συλλόγου τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.Πρόκειται για μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, που περιλαμβάνει όλα τα τμήματα του συλλόγου αλλά και την ιστορία και τις διακρίσεις της ομάδας.

Η Αθλητική Ένωση Δικαίου Κω, τίμησε το basketblog.gr βάζοντάς μας στη σελίδα της. Εμείς δεν μπορούμε παρά να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία. Γιατί όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν μπάσκετ για μας δεν είναι μόνο τα “φώτα”.

http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=15833&Itemid=45

 

Total Page Visits: 600 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.