Αλλαγή σκυτάλης

Αλλαγή σκυτάλης

Μετά το “αντίο” του Γιάννη Παπούλη από τον πάγκο της ομάδος μας, είχαμε την πρόσληψη από την διοίκηση, του Βασίλη Κωστόπουλου στο τιμόνι του ανδρικού. Ο -εκ Κοζάνης ορμώμενος- 45χρονος κόουτς, θα βοηθήσει στην προσπάθεια της ομάδας μας για είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος και προτεραιότητά του θα είναι η άμυνα, μιας και από εκεί ξεκινάει και η επίθεση !

Ο έμπειρος τεχνικός, έχει φάει το μπάσκετ με το…κουτάλι, μιας και σαν παίχτης έχει συμμετοχές στην Β’ Εθνική κατηγορία με τον Εθνικό Κοζάνης (1979-1980) και στην Γ΄Εθνική κατηγορία (1985-1987). Επίσης σαν προπονητής έχει δουλέψει πολλά χρόνια στις τοπικές κατηγορίες της Δυτικής Μακεδονίας, και πιο συγκεκριμένα στον Κρόκο Κοζάνης (Α’κατηγορία), Ποσειδώνας Κοζάνης (Β’κατηγορία), ΠΑΟ Κοζάνης (Β’κατηγορία), αλλά και στα παιδικοεφηβικά τμήματα του Λασσάνη Κοζάνης.

Στην Κω εργάζεται στο 2ο Γυμνάσιο Κω σαν καθηγητής Φυσικής αγωγής.

 

Μια ακόμα αλλαγή που είχαμε, είναι στον πάγκο του παιδικού τμήματος, μιας και ο Γιάννης Αντωνόπουλος, λόγω αυξημένων οικογενειακών -νέος μπαμπάς γαρ- αλλά και επαγγελματικών υποχρεώσεων, παραχώρησε την θέση του στον πάγκο στον Δημήτρη Μαράγκα. Ο Δημήτρης διετέλεσε στο παρελθόν βοηθός του κ.Κεραμέα στον Αρη Θεσσαλονίκης, εκτός από το παιδικό τμήμα, θα έχει και την επίβλεψη όλων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου και θα προσπαθήσει να μεταφέρει τις πολύτιμες εμπειρίες του και στα μικρά παιδιά της ομάδος μας.

Επιστολή προς την ιστοσελίδα μας, έστειλε ο πρώην -αλλά πάντα φίλος- προπονητής της ομάδος μας, Γιάννης Παπούλης. Αναφέρει :

Έπειτα από το παιχνίδι της ανδρικής ομάδας με τον Ηρακλή 2000  και το ατυχές για εμάς αποτέλεσμα υποβάλλω την παραίτηση μου. Αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες μου για την κακή ψυχολογική και αγωνιστική προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς και παρέχω πλήρη κάλυψη στους παίκτες τις ομάδας οι οποίοι πραγματικά φέτος κάνουν μία αξιοθαύμαστη προσπάθεια. Βρίσκομαι στην ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ περίπου 2,5 χρόνια και θέλω να πιστεύω ότι ο σύλλογος από μια φάση αναδιοργάνωσης έχει πλέον φτάσει σε σημείο να παρουσιάζει σε όλα τα τμήματα ένα πολύ υγείες πρόσωπο. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Συλλόγου για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έδειξε σε εμένα από την αρχή έως το τέλος. Είναι ευτυχία για τον χώρο του μπάσκετ της Δωδεκανήσου να υπάρχουν τέτοιοι παράγοντες  και μακάρι να βρουν και άλλους άξιους συμπαραστάτες. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές που είχα και ιδιαίτερα για την φετινή ομάδα του ανδρικού θα ήθελα να ευχηθώ τα καλύτερα, γιατί έχουν πάρα πολλές δυνατότητες και αυτό θα φανεί στο τέλος της περιόδου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω για την συνεργασία τους προπονητές των υπολοίπων τμημάτων και να τους  ευχηθώ καλή συνέχεια στο έργο τους.

Total Page Visits: 675 - Today Page Visits: 3

Leave a Reply

Your email address will not be published.