Ζέφυρος – Α.Ε. Δικαίου 94-53 (14η αγων. ανδρών 2009/2010)

Ζέφυρος – Α.Ε. Δικαίου 94-53 (14η αγων. ανδρών 2009/2010)

Με το χειρότερο παιχνίδι της, στον τελευταίο και κρισιμότερο αγώνα, έκλεισε την χρονιά η ομάδα μας, χάνοντας στο Βενετόκλειο από τον Ζέφυρο με το βαρύ 94-53.

Οι αντίπαλοι ήθελαν -πολύ περισσότερο απ’ότι φάνηκε- την νίκη για να περάσουν στα Play-off , απ’ότι οι παίχτες μας για να αποφύγουν οριστικά τον υποβιβασμό.

Και αυτό φάνηκε με το ξεκίνημα του παιχνιδιού με τις πολύ αργές επιστροφές και γενικά την πολύ κακή μας άμυνα, τις κακές επιλογές στην επίθεση και τον αδικαιολόγητο εκνευρισμό…..

Όλα αυτά τα στοιχεία τα εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι και πήραν διψήφια διαφορά, για να κλείσει το δεκάλεπτο με 21-12.

Στην αρχή του 2ου δεκαλέπτου οι φωνές του Βαγγέλη Κουζουκάκη φάνηκαν να ξυπνούν τους παίχτες μας, αλλά δυστυχώς μόνο προσωρινά….. Ο μοναδικός που φάνηκε να έχει συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του παιχνιδιού ήταν ο Γιώργος Μανώλας που σε αυτό το σημείο του αγώνα πέτυχε 2 συνεχόμενα τρίποντα και 2 βολές (8 από τους 13 συνολικά πόντους του) κρατώντας “ζωντανή” την ομάδα.

Όμως, δεν είχε συμπαραστάτες και οι διαφορά αυξήθηκε μέχρι το 45-28 του ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας φάνηκε να έμεινε στα….αποδυτήρια παίζοντας κακό μπάσκετ και το επιμέρους σκορ 49-25 τα λέει όλα. Έτσι στο 4ο δεκάλεπτο ο Βαγγέλης Κουζουκάκης έριξε λευκή πετσέτα, δίνοντας πολύ χρόνο συμμετοχής στους πιτσιρικάδες Μιχάλη Δρόσο, Ηλία Ζωίδη και Γιώργο Κοντογιάννη…..

Μοναδικό κέρδος την σημερινή ημέρα ήταν η ήττα της Καλλιθέας από τον Γ.Σ.Αφάντου, πράγμα που σημαίνει την παραμονή της ομάδας μας στην Α’ Κατηγορία και υποβιβασμό της Καλλιθέας στην Β’ Κατηγορία.

Μοναδικός διακριθείς ο Γιώργος Μανώλας που εκτός της καλής του παρουσίας, με τους 13 πόντους του έκανε και ρεκόρ καριέρας με την ομάδα μας.

Δεκάλεπτα : 21-12, 45-28, 70-46, 94-53

Ζέφυρος(Μπίλιας): Δημητρίου, Κωστάκης, Μορφωπός, Πολίτης, Γκόνος, Εμβέρ, Κούρος Π., Ρήγας, Σιώκος, Αντωνίου, Κούρος Ι., Μουκέντι

Α.Ε. Δικαίου (Κουζουκάκης): Τσιαφίτσας 3, Πολίτης 9(1), Μάμος 2, Μολυβιάτης 4(1), Αντωνόπουλος 13, Ζωίδης, Μανώλας 13(2), Δρόσος, Σταυρόπουλος 9(1), Κοντογιάννης

Total Page Visits: 657 - Today Page Visits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.